...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Redakcja AK

Jars: Seminarium lodziarskie

Produkcja nowoczesnych lodów z użyciem naturalnych składników, zagrożenia mikrobiologiczne w produkcji lodów oraz zagadnienia znakowania lodów - to zakres tematyczny najbliższego seminarium dla producentów lodów, które odbędzie się 30 stycznia 2014 r.

Program seminarium:

10.00 - 10.15 Przywitanie uczestników i prezentacja firmy JARS Sp. z o.o.

10.15 - 12.15 Produkcja nowoczesnych lodów z użyciem wyłącznie naturalnych składników całkowicie zrozumiałych dla konsumenta

12.15 - 12.30 Przerwa na kawę

12.00 - 13.30 Zagrożenia mikrobiologiczne podczas produkcji lodów

13.30 - 14.00 Przerwa na obiad

14.00 - 15.30 Znakowanie lodów zgodnie z nowymi przepisami prawnymi

15.30 - 16.00 Pytania, dyskusje, wręczenie certyfikatów.

 ***

Miejsce: JARS Sp. z o.o. Łajski, ul. Kościelna 2a.

Koszt: 150 zł + 23% VAT za osobę przy zgłoszeniu jednej osoby z firmy (w cenie: wykłady, materiały, certyfikat potwierdzający uczestnictwo w szkoleniu oraz przerwy kawowe i obiad).

Zgłoszenia są przyjmowane mailem na adres: info@jars.pl do dnia 24 stycznia 2014 r.

Więcej informacji: 664 195 394 lub 22 783 17 34

FORMULARZ ZGŁOSZENIOWY dostępny w PDF poniżej

 

 

Bieżące wydanie czasopisma

Dlaczego i jak warto fotografować jedzenie? Czy istnieje idealny roślinny zamiennik jaja kurzego? Jaka kawa sprzedaje się najlepiej w cukierni?

  • Wykup prenumeratę
  • Wspieraj twórczość

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać

    Aktualny numer Mistrza Branży, zobacz online lub pobierz PDF >>

    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji