...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Redakcja PS

3. miejsce dla Polaków w Lodziarskim Pucharze Świata

Data 19 stycznia 2014 r. przejdzie do historii polskiego lodziarstwa! Polska reprezentacja w składzie: Paweł Małecki (kapitan), Ola Sowa, Mariusz Buritta, Michał Doroszkiewicz, Maciej Pięta wywalczyła 3. miejsce podczas Lodziarskiego Pucharu Świata "Coppa del Mondo della Gelateria" w Rimini. Nasze gratulacje!!!

To najlepszy wynik w historii polskich cukierników. Tym cenniejszy, że konkurencja w tym roku była niezwykle silna. Ponadto Polacy zdobyli nagrodę specjalną za najlepszą rzeźbę lodową.

Gratulacje dla reprezentacji przesłała p. Anna Komorowska, małżonka Prezydenta RP, która gościła naszą drużynę przed wyjazdem do Rimini i życzyła sukcesu.

Polska reprezentacja w składzie: Paweł Małecki (kapitan), Ola Sowa, Mariusz Buritta, Michał Doroszkiewicz, Maciej Pięta

Więcej zdjęć zostanie opublikowanych na stronie organizatora: http://www.coppamondogelateria.it/category/news/

Fot. Dawid Szulc

Fot. Dawid Szulc

Fot. Dawid Szulc

Fot. Dawid Szulc

Fot. Dawid Szulc



Pełną klasyfikację można pobrać stąd: https://www.dropbox.com/s/pzbszbhm9phpdop/CLASSIFICA%20GENERALE%20CMG%202014.pdf

W numerze marcowym (2013) przeprowadziliśmy wywiad z Aleksandrą Sową i Mariuszem Burittą

Z okazji zdobycia 3. miejsca uaktualniliśmy pełną treść archiwalnego wywiadu, który można przeczytać tutaj

Bieżące wydanie czasopisma

Dlaczego i jak warto fotografować jedzenie? Czy istnieje idealny roślinny zamiennik jaja kurzego? Jaka kawa sprzedaje się najlepiej w cukierni?

  • Wykup prenumeratę
  • Wspieraj twórczość

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać

    Aktualny numer Mistrza Branży, zobacz online lub pobierz PDF >>

    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji