...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Redakcja AK, materiał promocyjny

Modecor i Anna Daraż zapraszają na szkolenia z sugarcraftingu

Znamy już terminy szkoleń z dekorowania tortów w stylu angielskim z udziałem polskiej sugarcrafterki Anny Daraż. Sprawdź, gdzie i kiedy zaplanowano 6-godzinne spotkania zorganizowane przez firmę Modecor.

Jak niedawno informowaliśmy, Anna Daraż została ambasadorką włoskiej marki Modecor w Polsce. Znany na świecie producent zapewnia nie tylko sprawdzone rozwiązania dla profesjonalnego cukiernictwa, ale również profesjonalna szkolenia, które pokażą, jak zastosować w praktyce bogatą ofertę surowców i akcesoriów do dekorowania w stylu angielskim. W Polsce to zadanie należy do artystki sugarcraftingu Ani Daraż.

Harmonogram szkoleń marzec-październik

18 marca – Sweet Decor, Tarnowskie Góry
14 kwietnia – Nestor, Grudziądz
20 maja – Polmarkus, Pyskowice
27 maja – Global, Łódź
9 czerwca – Sempre, Pruszków
1 lipca – Sweet Decor, Tarnowskie Góry
8 września – Nestor, Gdańsk
16 września – Polmarkus, Pyskowice
6 października – Global, Łódź
20 października – Sweet Decor, Tarnowskie Góry

Anna Daraż po raz pierwszy reprezentowała firmę Modecor podczas lutowych targów Expo Sweet. Jej pokazy przyciągały uwagę zwiedzających,

Zakres tematyczny szkoleń:

- różne rodzaje mas cukrowych oraz ich zastosowanie,
- zasady budowania tortów piętrowych,
- efektowne i efektywne stosowanie barwników spożywczych w masie cukrowej,
- tajniki staroangielskiej sztuki dekorowania lukrem królewskim (piping).

W cenę szkolenia są wliczone: materiały szkoleniowe oraz certyfikat uczestnictwa.

Zapisy trwają

Wszystkich zainteresowanych szkoleniami prosimy kontaktować się z przedstawicielami firmy Modecor: Maciejem Pietrasem lub Wiesławem Kucią.

Szkolenia w firmach: Sweet Decor oraz Polmarkus - Maciej Pietras, tel. 604 615 336, e-mail: maciej.pietras@modecor.it

Szkolenia w firmach: Global, Nestor, Sempre: Wiesław Kucia, tel. 501 550 071, e-mail: wieslaw.kucia@modecor.it

 

Bieżące wydanie czasopisma

Dlaczego i jak warto fotografować jedzenie? Czy istnieje idealny roślinny zamiennik jaja kurzego? Jaka kawa sprzedaje się najlepiej w cukierni?

  • Wykup prenumeratę
  • Wspieraj twórczość

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać

    Aktualny numer Mistrza Branży, zobacz online lub pobierz PDF >>

    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji