...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Redakcja PS

Owocowo, kolorowo, zdrowo - dodatek specjalny

11 mocno owocowych przepisów na lato! Cukiernicy, pasjonaci cukiernictwa, szefowie kuchni podzielili się z nami nie tylko opinią o swoich owocowych upodobaniach, ale też ciekawymi autorskimi recepturami. Palce lizać! Plik dostępny na platformie issuu.

11 mocno owocowych przepisów na lato! Z cieplejszą pogodą wzrosło zapotrzebowanie na owoce i na słodkości mocno owocowe. Dlatego zapytaliśmy 10 osób: cukierników, pasjonatów cukiernictwa, szefów kuchni, jakie owoce lubią i co z nich robią. Podzielili się z nami nie tylko opinią o swoich owocowych upodobaniach, ale też ciekawymi autorskimi recepturami. Palce lizać!

W dodatku znajdą Państwo przepis m. in. na Sorbet w płatkach róż, Maliny pełne smaku, Panna cotta z dzikiego bzu z poziomkowym coulis, Kuszące babeczki, Sorbet truskawkowy w bezie.

Poza przepisami, znajdziecie u nas artykuł Wioletty Bogusz-Kaliś Żywność barwiąca czy barwnik?, odpowiadający na pytanie, jak zakwalifikować produkt oraz cenne porady mistrza czekolady, Marcina Paździora, dotyczące owoców w czkekoladzie. Zapraszamy do przejrzenia dodatku (okienko powinno wyświetlać się poniżej).

 

 

Bieżące wydanie czasopisma

Dlaczego i jak warto fotografować jedzenie? Czy istnieje idealny roślinny zamiennik jaja kurzego? Jaka kawa sprzedaje się najlepiej w cukierni?

  • Wykup prenumeratę
  • Wspieraj twórczość

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać

    Aktualny numer Mistrza Branży, zobacz online lub pobierz PDF >>

    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji