...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Redakcja AK

Szkolenia: dekorowanie tortów po włosku

Mary Presicci, Lucia Simeone oraz Kristina Rado – to trzy znane, utalentowane włoskie dekoratorki tortów, które już za parę miesięcy pojawią się w Opolu z indywidualnym programem szkoleń. Warsztaty odbędą się w Akademii Wolnego Czasu. Serdecznie zapraszamy!

Weekendowe spotkania z Mary Presicci, Lucią Simeone oraz Kristiną Rado zaplanowano odpowiednio w kwietniu, maju i czerwcu. To będzie niepowtarzalna okazja zobaczyć na własne oczy trzy różne style dekorowania tortów, tworzenia figurek oraz kwiatów, a także nauczyć się nowych technik pracy.

Na szkoleniach będą wykonywane poszczególne projekty tortów przedstawione na zdjęciach poniżej. Uczestnicy otrzymają wszystkie potrzebne materiały do przygotowania tortów, a po szkoleniu będą mogli zabrać ze sobą wykonane prace. Każdy z uczestników otrzyma również certyfikat ukończenia kursu.

Przez cały czas będzie obecna osoba tłumacząca z języka angielskiego lub włoskiego na język polski. Podczas kursu przewidziany jest poczęstunek.

Kwietniowe szkolenia z Mary Presicci (Mary Torte)

Mary Presicci (Mary Torte) – jej specjalnością są figurki z masy cukrowej, w 2014 r. zdobyła złoty medal targów Cake International w Birmingham. Jej szkolenia na całym świecie cieszą się dużym zainteresowaniem.

SZKOLENIE I

Termin: 10.04.2015 r., godz. 10-18.00

Cena: 899 zł brutto

 

SZKOLENIE II

Termin: 11.04.2015 r., godz. 10-18.00

Cena: 899 zł brutto

 

SZKOLENIE III

Termin: 12.04.2015 r., godz. 10-18.00

Cena: 899 zł brutto

 

Majowe szkolenia z Lucią Simeone (Dolce Lulù)

Lucia Simeone (Dolce Lulù) – włoska dekoratorka tortów, znana i podziwiana nie tylko we Włoszech. Jej specjalnością są kwiaty wykonywane z papieru ryżowego. Jest to technika, do której wystarczy niewiele materiałów, a efekty są przepiękne. Kwiaty z papieru ryżowego mogą być alternatywą dla tych tworzonych z mas plastycznych, ponieważ wymagają dużo mniejszych nakładów finansowych.

SZKOLENIE I

Termin: 23.05.2015 r., godz. 10-17.00

Cena: 699 zł brutto

 

SZKOLENIE II

Termin: 24.05.2015 r., godz. 10-17.00

Cena: 799 zł brutto

 

 

Czerwcowe szkolenia z Kristiną Rado Kri Kri

Kristina Rado (Kri Kri)– uczennica Eddiego Spence’a, światowej sławy mistrza Royal Icing,(http://www.eddiespencembe.co.uk/), w tym roku wygrała najbardziej prestiżowe nagrody w dziedzinie Cake Design – główna nagroda magazynu „Cake Masters” oraz złoty medal targów Cake International w Birmingham. Kristina prowadzi kursy na całym świecie, w 2015 r. jej szkolenia odbędą się m.in. w Peru, USA, Japonii, Hong Kongu, Hiszpanii.

SZKOLENIE I

Termin: 13-14.06.2015 r., godz. 10-18.00

Cena: 1199 zł brutto

 

SZKOLENIE II

Termin: 15.06.2015 r., godz. 10-18.00

Cena: 649 zł brutto

 

Miejsce szkolenia

Akademia Wolnego Czasu, ul. Szpitalna 17a, Opole

Organizator: Akademia Słodka Pasja

Więcej informacji:

akademiaslodkapasja@wp.pl

tel. 513 576 385

fb: akademiaslodkapasja

 

 

 

 

Bieżące wydanie czasopisma

Dlaczego i jak warto fotografować jedzenie? Czy istnieje idealny roślinny zamiennik jaja kurzego? Jaka kawa sprzedaje się najlepiej w cukierni?

  • Wykup prenumeratę
  • Wspieraj twórczość

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać

    Aktualny numer Mistrza Branży, zobacz online lub pobierz PDF >>

    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji