...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Redakcja PS

Seminarium PFPŻ ZP pt.: "Znakowanie żywności w przemyśle spożywczym w świetle obowiązujących najnowszych przepisów"

Konferencja jest przeznaczona dla wszystkich przedsiębiorstw branży spożywczej w całym łańcuchu żywnościowym, a szczególnie dla pracowników firm produkcyjnych z działów jakości i rozwoju, produkcji, badań i rozwoju, technologów oraz działów prawnych.

Data i miejsce konferencji
26.02.2015 r., Hotel Marriott , Warszawa

10% zniżki przy rejestracji do 30 stycznia 2015 r.
25% zniżki dla Prenumeratorów „Food-Lex”

W programie przewidujemy:

  • stosowanie Rozporządzenia nr 1169/2011 w sprawie przekazywania konsumentom informacji na temat żywności
  • prace Komisji Europejskiej dotyczące ogólnego znakowania produktów spożywczych
  • przekazywanie konsumentom informacji na temat żywności w świetle ustawy o prawach konsumenta
  • wymagania z zakresu znakowania żywności
  • Gwarantujemy najlepszych wykładowców: Barbara Ratkovska - (Główny Inspektorat Sanitarny), Dorota Kozłowska - (Polska Federacja Producentów Żywności Związek Pracodawców), Marcin Tomasik - (Kancelaria Tomasik Jaworski Sp. p.), Andrzej Kuciel - ( TÜV Rheinland Polska Sp. z o.o ) oraz najbardziej aktualne informacje z zakresu znakowanie żywności.


Więcej informacji na stronie: www.pfpz.pl

W przypadku pytań proszę o kontakt:
Monika Jonczak, Dyrektor Marketingu
 tel.: +48 22 830 70 55, email: m.jonczak@pfpz.pl


Bieżące wydanie czasopisma

Poznaj sezonowe trendy tortowe oraz receptury lodziarskie finalistów Gelato Poland, przekonaj się jak ważne jest śniadanie w piekarni...

  • Wykup prenumeratę
  • Wspieraj twórczość

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać

    Aktualny numer Mistrza Branży, zobacz online lub pobierz PDF >>

    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji