Konferencja jest przeznaczona dla wszystkich przedsiębiorstw branży spożywczej w całym łańcuchu żywnościowym, a szczególnie dla pracowników firm produkcyjnych z działów jakości i rozwoju, produkcji, badań i rozwoju, technologów oraz działów prawnych.
Podobne artykuły
Konferencja szkoleniowa „Kontrola żywności w łańcuchu spożywczym”PFPŻ: VII Akademia FOOD-LEX – jakość i bezpieczeństwo żywnościKonferencja „Produkcja środków spożywczych w świetle wymagań prawnych i wytycznych”Data i miejsce konferencji
26.02.2015 r., Hotel Marriott , Warszawa
10% zniżki przy rejestracji do 30 stycznia 2015 r.
25% zniżki dla Prenumeratorów „Food-Lex”
W programie przewidujemy:
- stosowanie Rozporządzenia nr 1169/2011 w sprawie przekazywania konsumentom informacji na temat żywności
- prace Komisji Europejskiej dotyczące ogólnego znakowania produktów spożywczych
- przekazywanie konsumentom informacji na temat żywności w świetle ustawy o prawach konsumenta
- wymagania z zakresu znakowania żywności
- Gwarantujemy najlepszych wykładowców: Barbara Ratkovska - (Główny Inspektorat Sanitarny), Dorota Kozłowska - (Polska Federacja Producentów Żywności Związek Pracodawców), Marcin Tomasik - (Kancelaria Tomasik Jaworski Sp. p.), Andrzej Kuciel - ( TÜV Rheinland Polska Sp. z o.o ) oraz najbardziej aktualne informacje z zakresu znakowanie żywności.
Więcej informacji na stronie: www.pfpz.pl
W przypadku pytań proszę o kontakt:
Monika Jonczak, Dyrektor Marketingu
tel.: +48 22 830 70 55, email: m.jonczak@pfpz.pl