...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Redakcja PS, materiał promocyjny

Anna Daraż zdradza nam swoje plany

…plany związane ze szkoleniami w zakresie dekorowania tortów w stylu angielskim. Choć znana dekoratorka nie przedłużyła współpracy z firmą Modecor i już nie występuje jako ambasador włoskiej marki w Polsce, to rok 2015 za powiada się dla niej równie pracowicie.

Poniżej przedstawiamy harmonogram szkoleń organizowanych w prywatnej pracowni Anny Daraż „Niezłe Ciacho” w Tarnowie. Na tej liście znajdują się również terminy zarezerwowane na szkolenia zewnętrzne, które odbędą się w firmach: Polmarkus, Nestor, Sweet Decor oraz Master Martini (warto dodać, że warsztaty w trzech pierwszych firmach to efekt udanej współpracy z 2014 r., kiedy dekoratorka prowadziła szkolenia, reprezentując firmę Modecor). Ponadto miłośnicy talentu i stylu Anny Daraż będą mieli okazję podziwiać jej kunszt na targach Expo Sweet i SweetTARGi.

Luty
11.02, 16.02, 18.02 – Pracownia „Niezłe Ciacho”, Tarnów
22-24.02 pokazy na stoisku Master Martini, Expo Sweet 2015

Marzec
1.03 – pokazy w Strefie Mistrza Branży, SweetTARGi 2015
9.03 – Pracownia „Niezłe Ciacho”, Tarnów
10-11.03 – pokazy podczas Dni Otwartych, Polmarkus, Pyskowice
18.03 – Nestor, Grudziądz*
23.03 – Sweet Decor, Tarnowskie Góry*
25.03 – Master Martini, Kraków*

Kwiecień
13.04 – Polmarkus, Pyskowice*
15.04 – Pracownia „Niezłe Ciacho”, Tarnów
20.04 – Sweet Decor, Tarnowskie Góry*
22.04 – Master Martini, Kraków*

Czerwiec
8.06 – Polmarkus, Pyskowice*
15.06 – Sweet Decor, Tarnowskie Góry*

Wrzesień
7.09 – Polmarkus, Pyskowice*
9.09 – Pracownia „Niezłe Ciacho”, Tarnów
14.09 – Sweet Decor, Tarnowskie Góry*
16.09, 21.09, 23.09, 28.09, 30.09 – Pracownia „Niezłe Ciacho”, Tarnów

Październik
5.10, 7.10 Pracownia „Niezłe Ciacho”, Tarnów
12.10 – Sweet Decor, Tarnowskie Góry*
19.10, 21.10, 26.10, 28.10 Pracownia „Niezłe Ciacho”, Tarnów

Listopad
4.11 – Pracownia „Niezłe Ciacho”, Tarnów
16.11 - Sweet Decor, Tarnowskie Góry*
18.11, 23.11, 25.11, 30.11 Pracownia „Niezłe Ciacho”, Tarnów

Grudzień
2.12, 7.12, 9.12 – Pracownia „Niezłe Ciacho”, Tarnów
14.12 – Sweet Decor, Tarnowskie Góry*
16.12 – Pracownia „Niezłe Ciacho”, Tarnów

* – szkolenia grupowe

W sprawie szkoleń grupowych informacji udzielają poszczególne firmy:
Nestor – tel. 56 64 385 09,
Sweet Decor – tel. 801 00 73 84, 32 445 73 84, 503 069 098
Master Martini – tel. 12 630 92 80,
Polmarkus – tel. 32 301 91 60

Więcej informacji o szkoleniach indywidualnych w Pracowni Ciast i Tortów „Niezłe Ciacho” – tel. 519 539 131

W lodziarstwie można wyróżnić kilka stopni wtajemniczenia. Pierwszy stopień to łączenie smaków w celu uzyskania spójnej i smacznej kompozycji. Drugi poziom to dobieranie

smaków, które nawiązują do lokalnych wypieków czy potraw. Kolejny etap wtajemniczenia to lody w charakterze idealnego dodatku do wina i wyrafinowanych dań.

A gdy zaczynasz tworzyć lody w nawiązaniu do malarstwa, muzyki czy poezji, to znaczy, że starasz się osiągnąć najwyższy poziom – poziom Leonarda Ceschina.

Bieżące wydanie czasopisma

Dlaczego i jak warto fotografować jedzenie? Czy istnieje idealny roślinny zamiennik jaja kurzego? Jaka kawa sprzedaje się najlepiej w cukierni?

  • Wykup prenumeratę
  • Wspieraj twórczość

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać

    Aktualny numer Mistrza Branży, zobacz online lub pobierz PDF >>

    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji