...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Redakcja PS

Darmowe seminaria na Expo Sweet 2015

Zapraszamy do zapisywanie się na seminaria szkoleniowe. Wstęp na wszystkie seminaria jest bezpłatny, ale wymaga dokonania rezerwacji miejsca.

Na każde seminarium przewidujemy ok. 80 miejsc. 60 jest dostępnych w rezerwacji on-line, 20 zachowujemy dla osób, które przyjdą podczas targów.

UWAGA, bardzo ważne - wszystkie rezerwacje dokonane za pośrednictwem strony www, należy potwierdzić podczas targów nie później niż 10 minut przed szkoleniem. Szkolenia odbywają się obok szatni, w sali konferencyjnej na 1-szym piętrze, nad recepcją.

Rezerwacje, które nie zostaną potwierdzone przed szkoleniem, zostaną automatycznie odwołane na 5 minut przed rozpoczęciem szkolenia, a na zwolnione miejsce będą wpuszczone inne osoby. Osobom, które się spóźnią lub nie potwierdzą rezerwacji na miejscu nie przysługuje prawo wejścia na seminarium.

Seminaria - lista:

22.02.2015 (Niedziela)
Prowadzący: Wioletta Bogusz-Kaliś, specj. ds. bezpieczeństwa żywności i znakowania.
Jak sprostać wymaganiom nowego znakowania zgodnie z rozporządzeniem 1169/2011 – przykłady rozwiązań

22.02.2015 (Niedziela)
Prowadzący: mgr Bartłomiej Dziliński
Odpowiedzialność przedsiębiorcy w prawie żywnościowym.

22.02.2015 (Niedziela)
Prowadzący: mgr Marta Pietrzyk
Prawne aspekty znakowania żywności.

22.02.2015 (Niedziela)
Prowadzący: mec. Małgorzata Nowotnik
Jak chronić swoje autorskie wyroby i receptury korzystając z praw własności intelektualnej?

22.02.2015 (Niedziela)
Prowadzący: radca Jan Lipski
Czy można ochronić się przed nierzetelnym kontrahentem?

22.02.2015 (Niedziela)
Prowadzący: radca Sławomir Jakubowski
Zakaz konkurencji i odpowiedzialność materialna pracowników w świetle Kodeksu Pracy.

22.02.2015 (Niedziela)
Prowadzący: Prowadzący: Piotr Rogowski, Joanna Ochniak
Czy 25% Food Cost zawsze oznacza zyskowną restaurację czy cukiernię? Wykład poparty doświadczeniem!

23.02.2015 (Poniedziałek)
Prowadzący: mgr Bartłomiej Dziliński
Odpowiedzialność przedsiębiorcy w prawie żywnościowym.

23.02.2015 (Poniedziałek)
Prowadzący: mgr Marta Pietrzyk
Prawne aspekty znakowania żywności.

23.02.2015 (Poniedziałek)
Prowadzący: radca Jan Lipski
Czy można ochronić się przed nierzetelnym kontrahentem?

23.02.2015 (Poniedziałek)
Prowadzący: mec. Małgorzata Nowotnik
Jak chronić swoje autorskie wyroby i receptury korzystając z praw własności intelektualnej?

23.02.2015 (Poniedziałek)
Prowadzący: mec. Paweł Siwy
Formy prowadzenia działalności gospodarczej w Polsce, wady, zalety i różnice - ze szczególnym uwzględnieniem firm rodzinnych.

23.02.2015 (Poniedziałek)
Prowadzący: Aneta Kobylińska
Jak zarządzać zespołem w rodzinnej firmie?

23.02.2015 (Poniedziałek)
Prowadzący: radca Sławomir Jakubowski
Zakaz konkurencji i odpowiedzialność materialna pracowników w świetle Kodeksu Pracy.

24.02.2015 (Wtorek)
Prowadzący: Aneta Kobylińska
Jak profesjonalnie i tanio znaleźć i zatrudnić pracownika do małej firmy?

24.02.2015 (Wtorek)
Prowadzący: mec. Bogumił Sieczkowski, Kancelaria Adwokacka Obligo
Informowanie na temat potencjalnych alergenów w świetle unijnego rozporządzenia 1169/2011 w sprawie przekazywania konsumentom informacji na temat żywności.

24.02.2015 (Wtorek)
Prowadzący: dr Marek Borowiński
E-Marketing w praktyce, czyli jak Akademia Mistrza.pl wspiera rozwój Twojej cukierni.

24.02.2015 (Wtorek)
Prowadzący: mec. Paweł Siwy
Formy prowadzenia działalności gospodarczej w Polsce, wady, zalety i różnice - ze szczególnym uwzględnieniem firm rodzinnych.

24.02.2015 (Wtorek)
Prowadzący: Piotr Rogowski, Joanna Ochniak
Czy 25% Food Cost zawsze oznacza zyskowną restaurację czy cukiernię? Wykład poparty doświadczeniem!

24.02.2015 (Wtorek)
Prowadzący: prowadzący dr Marek Borowiński.
Cukiernia dobrym doradcą klienta - jak uzyskać przewagę konkurencyjną na rynku

24.02.2015 (Wtorek)
Prowadzący: Michał Rusek
Optymalizacja kosztowa działań marketingowych firmy oraz analiza ich skuteczności

25.02.2015 (Środa)
Prowadzący: Michał Rusek
Rewolucja dzięki social media, czyli jak wykorzystać Facebook w działaniach marketingowych.

25.02.2015 (Środa)
Prowadzący: Michał Rusek
Optymalizacja kosztowa działań marketingowych firmy oraz analiza ich skuteczności

25.02.2015 (Środa)
Prowadzący:
Odpowiedzialność przedsiębiorcy podlegającego kontroli Państwowej Inspekcji Sanitarnej oraz podstawowe informacje z zakresu systemów jakości GHP / GMP i HACCP.

25.02.2015 (Środa)
Prowadzący:
Odpowiedzialność przedsiębiorcy podlegającego kontroli Państwowej Inspekcji Sanitarnej oraz podstawowe informacje z zakresu systemów jakości GHP / GMP i HACCP.

25.02.2015 (Środa)
Prowadzący: Aneta Kobylińska
Zarządzanie ludźmi w branży cukierniczej.

Więcej informacji oraz rezerwacja - tutaj

Rejestracja na targi - tutaj

Bieżące wydanie czasopisma

Dlaczego i jak warto fotografować jedzenie? Czy istnieje idealny roślinny zamiennik jaja kurzego? Jaka kawa sprzedaje się najlepiej w cukierni?

  • Wykup prenumeratę
  • Wspieraj twórczość

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać

    Aktualny numer Mistrza Branży, zobacz online lub pobierz PDF >>

    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji