...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Redakcja PS

Promocje od „Mistrza Branży” specjalnie na ExpoSweet i SweetTargach!

Aż 4 fachowe opracowania będą do nabycia na stoisku Mistrza Branży podczas tegorocznych targów ExpoSweet w Warszawie i SweetTargów w Katowicach!

"Opracowywanie etykiet zgodnie z aktualnymi wymaganiami przepisów prawnych” autorstwa Wioletty Bogusz-Kaliś – najnowsza publikacja „Mistrza Branży” w specjalnej cenie: 35zł (dla prenumeratorów 29zł).
Jest to poradnik, który jest użyteczny na co dzień, łatwy w obsłudze i pomocny zarówno dla dużego zakładu, jak i rzemiosła.

 

Redakcja „Mistrza Branży” przygotowała również specjalny rabat na:
książkę "Odroczony rozrost. Technologia w piekarni."
Cena katalogowa książki to 79,90zł, w Mistrzu Branży 65zł.
oraz kontynuację poradnika "Chłodnictwo. Technologia w piekarni."
Cena katalogowa książki to 99zł, w Mistrzu Branży 80zł.
Są to dwa fachowe opracowania dla branży piekarniczej. Niezbędniki napisane z myślą o właścicielach piekarń i cukierni oraz technologach. 


W sprzedaży będzie również Technologia Piekarstwa autorstwa Wiesława Kuci
Cena katalogowa 360zł, na stoisku Mistrza Branży będzie obowiązywał rabat - cena po rabacie to 340zł
(dla szkół, nauczycieli, uczniów i studentów za okazaniem legitymacji – cena po rabacie 290zł)
Zestaw zawiera 5 płyt DVD z filmami szkoleniowymi (produkcja pieczywa pszennego, mieszanego, żytniego artystycznego, specjalnego i dekoracyjnego) oraz skrypt, który jest podsumowaniem najważniejszych informacji zawartych w filmach, zawiera wykresy i receptury na ciasta.

Zachęcamy również do zakupu prenumeraty "Mistrza Branży":
Dla naszych Prenumeratorów mamy specjalne zniżki i rabaty oraz zaproszenia na liczne wydarzenia branżowe.

Poradniki można zamówić w redakcji „Mistrza Branży”.
T: 32 729 96 80, 881 610 660
e-mail: prenumerata@mistrzbranzy.pl

Publikacje będą również do nabycia na stoisku „Mistrza Branży”.
Expo Sweet 2015
stoisko nr 56
hala B

SweetTargi 2015
stoisko nr 57
pawilon 3

Bieżące wydanie czasopisma

Dlaczego i jak warto fotografować jedzenie? Czy istnieje idealny roślinny zamiennik jaja kurzego? Jaka kawa sprzedaje się najlepiej w cukierni?

  • Wykup prenumeratę
  • Wspieraj twórczość

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać

    Aktualny numer Mistrza Branży, zobacz online lub pobierz PDF >>

    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji