Aż 4 fachowe opracowania będą do nabycia na stoisku Mistrza Branży podczas tegorocznych targów ExpoSweet w Warszawie i SweetTargów w Katowicach!
Podobne artykuły
Bezpłatne obliczanie wartości odżywczej* – tylko w Strefie Mistrza BranżyZnakowanie pieczywa - panel dyskusyjny w Strefie Mistrza BranżyBezpłatne wejściówki na Expo Sweet i SweetTarg"Opracowywanie etykiet zgodnie z aktualnymi wymaganiami przepisów prawnych” autorstwa Wioletty Bogusz-Kaliś – najnowsza publikacja „Mistrza Branży” w specjalnej cenie: 35zł (dla prenumeratorów 29zł).
Jest to poradnik, który jest użyteczny na co dzień, łatwy w obsłudze i pomocny zarówno dla dużego zakładu, jak i rzemiosła.
Redakcja „Mistrza Branży” przygotowała również specjalny rabat na:
książkę "Odroczony rozrost. Technologia w piekarni."
Cena katalogowa książki to 79,90zł, w Mistrzu Branży 65zł.
oraz kontynuację poradnika "Chłodnictwo. Technologia w piekarni."
Cena katalogowa książki to 99zł, w Mistrzu Branży 80zł.
Są to dwa fachowe opracowania dla branży piekarniczej. Niezbędniki napisane z myślą o właścicielach piekarń i cukierni oraz technologach.
W sprzedaży będzie również „Technologia Piekarstwa” autorstwa Wiesława Kuci
Cena katalogowa 360zł, na stoisku Mistrza Branży będzie obowiązywał rabat - cena po rabacie to 340zł
(dla szkół, nauczycieli, uczniów i studentów za okazaniem legitymacji – cena po rabacie 290zł)
Zestaw zawiera 5 płyt DVD z filmami szkoleniowymi (produkcja pieczywa pszennego, mieszanego, żytniego artystycznego, specjalnego i dekoracyjnego) oraz skrypt, który jest podsumowaniem najważniejszych informacji zawartych w filmach, zawiera wykresy i receptury na ciasta.
Zachęcamy również do zakupu prenumeraty "Mistrza Branży":
Dla naszych Prenumeratorów mamy specjalne zniżki i rabaty oraz zaproszenia na liczne wydarzenia branżowe.
Poradniki można zamówić w redakcji „Mistrza Branży”.
T: 32 729 96 80, 881 610 660
e-mail: prenumerata@mistrzbranzy.pl
Publikacje będą również do nabycia na stoisku „Mistrza Branży”.
Expo Sweet 2015
stoisko nr 56
hala B
SweetTargi 2015
stoisko nr 57
pawilon 3