...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Akademia Słodka Pasja, materiał promocyjny

Eleonora Coppini i Kelvin Chua po raz pierwszy w Polsce!

Styl angielski w światowym wydaniu zagości w Polsce. Jesienią, na zaproszenie Akademii Słodka Pasja, do Opola przyjadą Eleonora Coppini, właścicielka I Pasticci di Molly, oraz Kelvin Chua, założyciel Vinism Sugar Art. Tego nie można przegapić!

Eleonora Coppini – włoska mistrzyni fantazji i filigranowych dekoracji z zawodu jest grafikiem. Jej specjalnością są postacie inspirowane japońskim stylem manga. Do tworzenia projektów używa przede wszystkim lukru plastycznego do modelowania oraz izomaltu. Jej dzieła są znane na całym świecie również dzięki kursom organizowanym w jej pracowni w Rzymie. Tu wspólnie z zaproszonymi włoskimi dekoratorami tworzy projekty, będące połączeniem różnych stylów zdobienia. Eleonora szkoli na całym świecie, od Peru, przez Kopenhagę, po Filipiny, a w tym roku po raz pierwszy wystąpi w Polsce!

 


SZKOLENIE I
Baletnica
Termin: 4.09.2015 r., godz. 9.45-19.30
Cena: 1055 zł brutto

 



SZKOLENIE II
Mulatka
Termin: 5.09.2015 r., godz. 9.45-19.30
Cena: 1055 zł brutto



SZKOLENIE III
Iola
Termin: 6.09.2015 r., godz. 9.45-19.30
Cena: 1266 zł brutto

 

 


Kelvin Chua – światowej sławy malezyjski dekorator-artysta i założyciel Vinism Sugar Art. Jego torty są inspirowane podróżami po świecie, modą oraz malarstwem, które najczęściej maluje i dekoruje lukrem królewskim. Kelvin wielokrotnie był nagradzany w międzynarodowych konkursach. W Polsce zaprezentuje swoje trzy słynne projekty: tort przypominający witraż Fleur (z motywami kwiatowymi), Shanghai Splendour dekorowany lukrem królewskim oraz jeden z najbardziej popularnych dzieł Kelvina – tort Peacock (paw).

 

SZKOLENIE I
Fleur
Termin: 5.10.2015 r., godz. 9.30-18.00
Cena: 1000 zł brutto



SZKOLENIE II
Shanghai Splendour
Termin: 6.10.2015 r., godz. 9.30-18.00
Cena: 1000 zł brutto



SZKOLENIE III
Peacock
Termin: 7.10.2015 r., godz. 9.30-18.00
Cena: 1000 zł

Bieżące wydanie czasopisma

Poznaj sezonowe trendy tortowe oraz receptury lodziarskie finalistów Gelato Poland, przekonaj się jak ważne jest śniadanie w piekarni...

  • Wykup prenumeratę
  • Wspieraj twórczość

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać

    Aktualny numer Mistrza Branży, zobacz online lub pobierz PDF >>

    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji