...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Sempre, materiał promocyjny

Warsztaty Lodziarskie Vegagastro Sempre

Zapraszamy na Warsztaty Lodziarskie w terminie od 16 do 20 marca. Program w rozwinięciu.

16.03.2015
Automaty do lodów
Dla osób planujących otwarcie punktu z lodami z automatu
START  godz. 10.00

PROGRAM

  • Czego potrzebujesz, aby otworzy punkt z lodami
  • Tylko lody czy cos jeszcze?
  • Przegląd maszyn
  • Komponenty do lodów świderków, soft i jogurtu mrożonego. Proszek+woda czy autorska mieszanka?
  • Nieograniczone możliwości smaków – jak to możliwe?

* * *


17 i 19.03.2015
Początkujący Rzemieślnicy
Dla osób planujących otwarcie lodziarni
START  godz. 10.00

PROGRAM

  • Czego potrzebujesz, aby otworzy lodziarnię (maszyny i urządzenia)
  • Technologia produkcji lodów rzemieślniczych (krok po kroku – jak to się robi)
  • Alternatywne metody/technologie produkcji
  • Dobór maszyn do metody/technologii produkcji
  • Komponenty do lodów gałkowych i nie tylko – to jest zdrowe
  • Dla zainteresowanych - Automaty do lodów

* * *


18.03.2015
Zawodowi Rzemieślnicy
Dla osób prowadzących lodziarnie
START  godz. 10.00

PROGRAM

  • Trendy w konsumpcji
  • Nowy trend w branży lodziarskiej
  • Nowości – komponenty do lodów rzemieślniczych
  • Technologia produkcji – jak podnieść jakość lodów
  • Najnowsze technologie w maszynach do lodów (dlaczego ta a nie inna?)
  • Sukces przez jakość (zrozum konsumenta)
  • Dla zainteresowanych - Automaty do lodów

* * *


20.03.2015
Automaty do lodów
Początkujący Rzemieślnicy
START  godz. 10.00

PROGRAM

  • Czego potrzebujesz, aby otworzy punkt z lodami/ lodziarnię (maszyny i urządzenia)
  • Tylko lody czy cos jeszcze?
  • Przegląd maszyn
  • Technologia produkcji lodów rzemieślniczych (krok po kroku – jak to się robi
  • Komponenty do lodów świderków, soft i jogurtu mrożonego
  • Dobór maszyn do metody/technologii produkcji



17–18–19–20.03.2015 – Preelekcja o odpowiedzialności przedsiębiorcy podlegającego kontroli Państwowej Inspekcji Sanitarnej oraz podstawowe informacje z zakresu systemów jakości GHP/GMP i HACCP.

Ze względu na ograniczoną liczbę miejsc prosimy o zgłoszenia na adres marta@vegagastro.pl
bądź pod nr tel. 730 993 444

Miejsce warsztatów:
Oddział Vegagastro (hurtownia Sempre)
05-802 Pruszków, ul. Wiejska 13a



Bieżące wydanie czasopisma

Poznaj sezonowe trendy tortowe oraz receptury lodziarskie finalistów Gelato Poland, przekonaj się jak ważne jest śniadanie w piekarni...

  • Wykup prenumeratę
  • Wspieraj twórczość

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać

    Aktualny numer Mistrza Branży, zobacz online lub pobierz PDF >>

    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji