...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Redakcja AK

Festiwal Chlebów Świata i Laboratoria Piekarnicze

13-15 marca br. odbędzie się 2. edycja Festiwalu Chlebów Świata. W tym roku, oprócz jarmarku z pieczywem, na zwiedzających czeka nowość: Laboratoria Piekarnicze! To wszystko będzie można obejrzeć w Zespole Szkół im. Wł. Grabskiego w Warszawie. Zapraszamy w imieniu organizatorów.

Nowością Festiwalu Chlebów Świata są Laboratoria Piekarnicze, organizowanych w salach lekcyjnych. To tutaj będzie można poznać sposoby przygotowania: lawasz, pity, rogali świętomarcińskich z Poznania, biopieczywa, ziaren i starodawnych mąk, chlebów z Armenii, Australii i Oceanii, Chin, Bułgarii, Francji, Indonezji, Palestyny, Serbii, Włoch i innych stron świata. Nie zabraknie też wypieku starodawnego razowego pieczywa z Piekarni Domowej oraz ekspertów z Muzeum Rolnictwa w Ciechanowcu, a także Muzeum Piekarnictwa Mariana Pozorka.

Tradycyjnie odczas Festiwalu będzie się odbywał Jarmark Chlebów Świata i dodatków, gdzie każdy miłośnik dobrego jedzenia znajdzie: chleb litewski, sękacz, cebularz, pieczywa bezglutenowe, chleb życia, chleb bez mąki, mrowisko, ciasta, sery krowie, kozie, owcze, sery dojrzewające, miody, pierzga, pyłek kwiatowy, przyprawy, zioła, bakalie, ekologiczne wędliny, powidła z buraków cukrowych z Mazowsza.

Dodatkowe informacje

Jak dojechać do Zespołu Szkół im. Wł. Grabskiego, ul. Ratuszowa 13, Warszawa
(blisko dworca PKP Warszawa Wileńska)
Dojazd z Placu Bankowego:
(tramwaje: 18, 20, 23, 26; autobusy:160, 190, 226,460,512,527,718,738)

Godziny otwarcia:    
piątek, 13 marca: 10.00 do 18.00
W tym dniu szczególnie zapraszamy szkoły. Dla dzieci i młodzieży przygotowaliśmy cogodzinne lekcje/pokazy związane z piekarnictwem.

sobota, 14 marca: 10.00 do 18.00
niedziela, 15 marca: 10.00 do 16.00.

Rezerwacje prosimy przesyłać drogą elektroniczną na adres: biura@festiwale.co
Informacja telefoniczna: 22 297 57 80 lub 22 29 76 626

Bieżące wydanie czasopisma

Dlaczego i jak warto fotografować jedzenie? Czy istnieje idealny roślinny zamiennik jaja kurzego? Jaka kawa sprzedaje się najlepiej w cukierni?

  • Wykup prenumeratę
  • Wspieraj twórczość

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać

    Aktualny numer Mistrza Branży, zobacz online lub pobierz PDF >>

    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji