...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Redakcja PS

„Wielkanoc po mistrzowsku” - czyli nowa podstrona z recepturami

Redakcja Mistrza Branży zaprasza do tworzenia specjalnej podstrony dedykowanej „Wielkanoc po mistrzowsku”, która będzie zbiorem receptur świątecznych.

Specjalnie dla Czytelników i Użytkowników portalu www.mistrzbranzy.pl przygotowujemy zbiór receptur „Wielkanoc po mistrzowsku”. Znajdą się w nim receptury dostępne na rynku oraz te autorskie oryginalne, przygotowane specjalnie do wydania kwietniowego Mistrza Branży.

Podstrona zaczyna być uzupełniana i już działa http://mistrzbranzy.pl/wielkanoc2015

Serdecznie zapraszamy do tworzenia tej strony razem z nami!

Czekamy do 20 marca na propozycje receptur w kategoriach:
• Receptura Mistrza
• Receptura Ucznia

Propozycję receptur prosimy przesłać na adres: a.siejka@MistrzBranzy.pl

Przykładowa receptura

Do zamieszczenia materiałów w portalu potrzebujemy od Państwa:
• tytuł receptury
• imię i nazwisko osoby, która wykonała recepturę
• nazwę szkoły/nazwę zakładu pracy
• imię i nazwisko nauczyciela prowadzącego
• składniki
• sposób wykonania
• zdjęcie/zdjęcia produktu w dobrej jakości – nadające się również do druku

Tuż po Świętach Wielkiej Nocy specjalne jury wyłoni receptury, które będą najbardziej innowacyjne i kreatywne. Dla autorów wyróżnionych receptur redakcja Mistrza Branży przygotowała specjalne nagrody książkowe.

Przygotujmy się wspólnie do Świąt Wielkiej Nocy!



Istnieje możliwość zakupu książki "Odroczony rozrost" dla szkoły. Cena promocyjna wynosi 64 zł brutto + koszty wysyłki oraz drugiej części „Chłodnictwo” w cenie 80zł brutto + koszt wysyłki.

Zachęcamy do codziennego korzystania z naszego specjalistycznego portalu www.MistrzBranzy.pl, który zawiera aktualności, receptury, filmy instruktażowe, szeroki katalog firm i produktów oraz wiele innych ciekawych informacji z branży.

Otwarci jesteśmy również na wszystkie Państwa działania na rynku cukierniczo-piekarskim, chętnie napiszemy o sukcesach Państwa uczniów, konkursach w jakich biorą udział, o problemach i opiniach dotyczących szkolnictwa.

Zapraszamy również do zaprenumerowania czasopisma drukowanego – koszt roczny to 149 zł brutto



Bieżące wydanie czasopisma

Dlaczego i jak warto fotografować jedzenie? Czy istnieje idealny roślinny zamiennik jaja kurzego? Jaka kawa sprzedaje się najlepiej w cukierni?

  • Wykup prenumeratę
  • Wspieraj twórczość

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać

    Aktualny numer Mistrza Branży, zobacz online lub pobierz PDF >>

    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji