...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Redakcja PS

Wielkanoc po mistrzowsku - zobacz polecane receptury

Marchewkowa baba, pascha w białej czekoladzie i tort z jajem sadzonym, czyli niezwykłe inspiracje na świąteczny stół specjalnie dla magazynu Mistrz Branży!

Wielkanoc to nie tylko mazurek przełożony masą kajmakową oraz klasyczny sernik. Zapraszamy do zapoznania się z najnowszymi mistrzowskimi recepturami, dzięki którym odkryjecie jak wiele smaków kryje nadchodzący sezon. Prócz przywrócenia blasku tradycyjnym przepisom, jak baba lub pascha, znajdziecie tu receptury na desery przygotowane zgodnie z najnowszymi trendami, w tym tarty oraz muffinki.

Wielkanoc po mistrzowsku >>

 

Nasi mistrzowie nasycili swoje słodkości orzeźwiającymi nutami owocowymi, a niektórzy nawet wykroczyli poza słodkie smaki i przygotowali dla nas recepturę na chleb, tak ważny w naszej tradycji! W swoich inspiracjach chętnie też wykroczyli poza rodzime tradycje, dzięki czemu wielkanocny stół wzbogacicie o smaki włoskie lub
rosyjskie.

 

Receptury

  • Babka „Alibabka” SUPRIMA
  • Babka Colomba di Pasqua
  • Babka piaskowa czekoladowa / Babka piaskowa jasna
  • Chleb SUPRIMA - Panefit Sitkowy
  • Drożdżowe bułeczki z nadzieniem brzoskwiniowym
  • Kremówka nałęczowska
  • Lekki torcik z chrupiącym kokosem
  • Marchewkowa baba drożdżowa
  • Muffiny wielkanocne
  • Pascha w białej czekoladzie
  • Pomarańczowo-serowy cake
  • Słodki stół na cztery pory roku – wiosna
  • Szachownica
  • Sernik brulee
  • Tarta cytrusowa z bezą
  • Tarta świąteczna
  • Torcik Cherry
  • Torcik orzechowy
  • Tort cytrynowy z bazylią
  • Uldo Panettone
  • Włoska Baba'
  • Żółty spodek

Zobacz >>



Opcje filtrowania

 
 
 
 

Proszę zaznaczyć maksymalnie 5 pozycji.

 
rozwiń opcje

Polecamy przeczytać

Aktualny numer Mistrza Branży, zobacz online lub pobierz PDF >>

Mistrz Branży

Maszyny i urządzenia do produkcji