...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Redakcja AU

Royal Icing z Justyną Majewską - szkolenie

Lukier królewski daje niezwykłe pole do popisu efektownego wykończenia tortu. Trzeba tylko mistrzowsko opanować tą niełatwą technikę. Jak tego dokonać? Już w czerwcu podczas specjalnego szkolenia w Akademii Słodka Kreacja wszystkie tajniki royal icingu odkryje przed Wami mistrzyni Justyna Majewska.

Złota medalistka konkursu Cake World Germany oraz autorka bloga "Lukrem malowane, z cukru rzeźbione" poprowadzi szkolenie od 12-14 czerwca br. Pokaże, m.in. jak wykonać delikatne cukrowe motyle oraz nadać lekkości ciastu za pomocą słodkich koronek.

Osoby zainteresowane mogą wziąć udział we wszystkich szkoleniach lub tylko w jednym dniu. Każdy dzień to 8 godzin pracy (z przerwami). Maksymalna liczba uczestników w 1 module to 10 osób. 

Tematyka szkoleń

1. dzień (1. moduł)

– wykonanie białego tortu (prezentowanego poniżej na zdjęciach)
– Oriental stringwork – girlandy wiszące i nie tylko,
– Lace – koronkowe wykończenia oraz motyl,
– Flower Embroidery, czyli wzory florystyczne wyciskane za pomocą tylek okrągłych. Omówienia gęstości lukru (ćwiczenia – szablony oraz notatki).

 

 

2. dzień (2. moduł)
– wykonanie różowego tortu 
– wzory gwiazdką malowane,
– praca z tylkami 1-2-3, wzory wypełniające.

 



3. dzień (3. moduł) to wykonanie ciasteczek ozdobionych lukrem. Nauka wzoru – deseczki oraz kwiaty: 4 rodzaje, ćwiczenia i możliwości zastosowania.

 

 

Po zakończonym szkoleniu każdy z uczestników wróci do domu z własnoręcznie wykonanym tortem, udekorowanymi ciastkami oraz otrzyma certyfikat ukończonego szkolenia.

W pobliżu Akademii dostępny jest nocleg w internacie (34 zł za noc). Podczas zapisów należy podać inforamcję również o zamówieniu noclegu. 

Termin: 12-14 czerwca br.
Miejsce: Akademia "Słodka Kreacja", ul. Piłsudskiego 2f, Police (woj. zachodnio-pomorskie)
Cena: 1 moduł – 550 zł, 2 moduły – 1000 zł, 3 moduły (komplet) – 1300 zł.

Zapisy: slodkakreacja@op.pl

Bieżące wydanie czasopisma

Dlaczego i jak warto fotografować jedzenie? Czy istnieje idealny roślinny zamiennik jaja kurzego? Jaka kawa sprzedaje się najlepiej w cukierni?

  • Wykup prenumeratę
  • Wspieraj twórczość

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać

    Aktualny numer Mistrza Branży, zobacz online lub pobierz PDF >>

    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji