...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Redakcja AS

Mistrz Branży na lato – aktualna oferta

„Mistrz Branży” – jedno z najdynamiczniej rozwijających się czasopism w branży piekarskiej, cukierniczej i lodziarskiej! Redakcja „Mistrz Branży” oprócz czasopisma w wersji drukowanej i portalu internetowego oferuje swoim Czytelnikom fachowe opracowania w atrakcyjnych cenach.

Poniżej znajdą Państwo aktualną ofertę poradników przygotowaną specjalnie z myślą o naszych Czytelnikach.

"Opracowywanie etykiet zgodnie z aktualnymi wymaganiami przepisów prawnych” autorstwa Wioletty Bogusz-Kaliś – najnowsza publikacja „Mistrza Branży” w specjalnej cenie: 39zł (dla prenumeratorów 29zł).
Jest to poradnik, który jest użyteczny na co dzień, łatwy w obsłudze i pomocny zarówno dla dużego zakładu, jak i rzemiosła. Czytelnik znajdzie w nim zarówno ogólne zasady znakowania, jak i przydatne wskazówki opisujące szczególne przypadki.

 

 

Redakcja „Mistrza Branży” przygotowała również specjalny rabat na:
"Odroczony rozrost. Technologia w piekarni."
Cena katalogowa książki to 79,90zł, w Mistrzu Branży 65zł.
Zawiera szczegółowe informacje o technologii opóźnionego rozrostu ciasta z zastosowaniem chłodnictwa.

 

 


"Chłodnictwo. Technologia w piekarni."
Cena katalogowa książki to 99zł, w Mistrzu Branży 80zł.
Jest to kontynuacja pozycji „Odroczony rozrost. Technologia w piekarni.” Książka m.in.: prezentuje technologie chłodnicze w piekarstwie, a także fizyczno-przyrodnicze podstawy chłodzenia i mrożenia produktów spożywczych.
Są to dwa fachowe opracowania dla branży piekarniczej. Niezbędniki napisane z myślą o właścicielach piekarń i cukierni oraz technologach.

 

 

Zachęcamy również do zakupu prenumeraty "Mistrza Branży":
10 wydań drukowanych w cenie 149zł oraz pakiet korzyści.
Dla naszych Prenumeratorów mamy specjalne zniżki i rabaty oraz zaproszenia na liczne wydarzenia branżowe.

Poradniki można zamówić w redakcji „Mistrza Branży”.
T: 32 729 96 80, 881 610 660
e-mail: prenumerata@mistrzbranzy.pl

Bieżące wydanie czasopisma

Dlaczego i jak warto fotografować jedzenie? Czy istnieje idealny roślinny zamiennik jaja kurzego? Jaka kawa sprzedaje się najlepiej w cukierni?

  • Wykup prenumeratę
  • Wspieraj twórczość

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać

    Aktualny numer Mistrza Branży, zobacz online lub pobierz PDF >>

    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji