„Mistrz Branży” – jedno z najdynamiczniej rozwijających się czasopism w branży piekarskiej, cukierniczej i lodziarskiej! Redakcja „Mistrz Branży” oprócz czasopisma w wersji drukowanej i portalu internetowego oferuje swoim Czytelnikom fachowe opracowania w atrakcyjnych cenach.
Podobne artykuły
Żywność wolna od koronawirusa?Co z nieprawidłowościami w znakowaniu pieczywa?Uczciwie w pieczywie - nowe przepisy we WłoszechPoniżej znajdą Państwo aktualną ofertę poradników przygotowaną specjalnie z myślą o naszych Czytelnikach.
"Opracowywanie etykiet zgodnie z aktualnymi wymaganiami przepisów prawnych” autorstwa Wioletty Bogusz-Kaliś – najnowsza publikacja „Mistrza Branży” w specjalnej cenie: 39zł (dla prenumeratorów 29zł).
Jest to poradnik, który jest użyteczny na co dzień, łatwy w obsłudze i pomocny zarówno dla dużego zakładu, jak i rzemiosła. Czytelnik znajdzie w nim zarówno ogólne zasady znakowania, jak i przydatne wskazówki opisujące szczególne przypadki.
Redakcja „Mistrza Branży” przygotowała również specjalny rabat na:
"Odroczony rozrost. Technologia w piekarni."
Cena katalogowa książki to 79,90zł, w Mistrzu Branży 65zł.
Zawiera szczegółowe informacje o technologii opóźnionego rozrostu ciasta z zastosowaniem chłodnictwa.
"Chłodnictwo. Technologia w piekarni."
Cena katalogowa książki to 99zł, w Mistrzu Branży 80zł.
Jest to kontynuacja pozycji „Odroczony rozrost. Technologia w piekarni.” Książka m.in.: prezentuje technologie chłodnicze w piekarstwie, a także fizyczno-przyrodnicze podstawy chłodzenia i mrożenia produktów spożywczych.
Są to dwa fachowe opracowania dla branży piekarniczej. Niezbędniki napisane z myślą o właścicielach piekarń i cukierni oraz technologach.
Zachęcamy również do zakupu prenumeraty "Mistrza Branży":
10 wydań drukowanych w cenie 149zł oraz pakiet korzyści.
Dla naszych Prenumeratorów mamy specjalne zniżki i rabaty oraz zaproszenia na liczne wydarzenia branżowe.
Poradniki można zamówić w redakcji „Mistrza Branży”.
T: 32 729 96 80, 881 610 660
e-mail: prenumerata@mistrzbranzy.pl