Lody na kółkach, czekolada z drukarki, cebula w pralinkach i wszystkie aromaty w jednym ziarenku kawy! – nasz specjalny dodatek nasyci każdego, kto szuka deserowych inspiracji z najwyższej półki.
Podobne artykuły
Mistrz Branży poleca – kawa i lody w Twojej cukierni, kawiarni i lodziarniCremino – naprawdę warto!Lody czekoladoweCzy nowoczesna technologia jest jedyną słuszną drogą rozwoju współczesnego cukiernictwa? Producenci drukarek spożywczych 3D ogłaszają, że już wkrótce maszyny będą w wyręczać w pracy cukierników. Nieco inne zdanie na ten temat ma słynny hiszpański mistrz czekolady – Ramon Morato, który twierdzi, że w pracy cukiernika najważniejsza jest... miłość do surowca, z którym się pracuje! Z całą pewnością pasję widać w tym, co robi Anna Szczepłek z Sztuki Czekolady oraz we wszystkich przygotowanych dla nas recepturach. Maciej Majzon-Wójtowicz udowadnia, że potrzebne jest również kreatywne podejście do tematu słodkości, a Krzysztof Barabosz, że dogłębna znajomość produktu.
Zapraszamy do wnikliwego zapoznania się z naszym specjalnym dodatkiem.