...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Redakcja AS

Specjalna promocja w Mistrzu Branży!

Z myślą o naszych czytelnikach przygotowaliśmy nową promocję na fachowe opracowanie! Książka „Odroczony rozrost. Technologia w piekarni” dostępna będzie w czerwcu w wyjątkowej promocyjnej cenie. Jedyne 59zł! Promocja trwa od 01.06 br do 07.06 br.

„Odroczony rozrost. Technologia w piekarni” pod redakcją naukową Hansa Hubera zawiera szczegółowe informacje o technologii opóźnionego rozrostu ciasta z zastosowaniem chłodnictwa. Dostępna jest również kontynuacja poradnika pod tytułem „Chłodnictwo. Technologia w Piekarni” red. nauk. Klausa Löche. Książka m.in.: prezentuje technologie chłodnicze w piekarstwie, a także fizyczno-przyrodnicze podstawy chłodzenia i mrożenia produktów spożywczych. Są to dwa fachowe opracowania dla branży piekarniczej. Niezbędniki napisane z myślą o właścicielach piekarń i cukierni oraz technologach.

 

 

Promocja trwa od 01.06 br do 07.06 br.

Kupując pojedynczo:

- „Odroczony rozrost. Technologia w piekarni”  oszczędzasz 20,90zł.
Cena katalogowa książki to 79,90zł, dotychczas w Mistrzu Branży 65zł. TERAZ 59zł

- "Chłodnictwo. Technologia w piekarni."
Cena katalogowa książki to 99zł, w Mistrzu Branży 80zł

 


W dwupaku opłaca się bardziej!

Kupując w zestawie „Odroczony rozrost. Technologia w piekarni” oraz „Chłodnictwo. Technologia w piekarni” oszczędzasz 30,90zł.
Katalogowa cena kompletu 159,90zł, dotychczas w Mistrzu Branży 145zł. TERAZ 129zł

 

 

Polecamy również:

- „Opracowanie etykiet zgodnie z aktualnymi wymaganiami przepisów prawnych” autorstwa Wioletty Bogusz-Kaliś, dzięki któremu dowiesz się jak profesjonalnie zaprojektować etykietę. Cena 39zł (dla prenumeratorów „Mistrza Branży” 29zł).

- Prenumeratę „Mistrza Branży” czasopisma dla piekarzy, cukierników i lodziarzy Cena:149zł za 10 wydań

 

 

Zamówienia:

e-mail: prenumerata@mistrzbranzy.pl
tel: 881 610 660

Bieżące wydanie czasopisma

Dlaczego i jak warto fotografować jedzenie? Czy istnieje idealny roślinny zamiennik jaja kurzego? Jaka kawa sprzedaje się najlepiej w cukierni?

  • Wykup prenumeratę
  • Wspieraj twórczość

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać

    Aktualny numer Mistrza Branży, zobacz online lub pobierz PDF >>

    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji