...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Redakcja AU

Marcin Paździor w Klubie Ambasadorów grupy Barry Callebaut

27 maja br. polski chocolatier Marcin Paździor podpisał umowę, dzięki której został Ambasadorem belgijskiej marki czekolad Callebaut w Polsce. W ten sposób dołączył do prestiżowego Klubu Ambasadorów grupy Barry Callebaut, który zrzesza ponad 70 mistrzów kucharskich i mistrzów cukiernictwa cieszących się międzynarodowym uznaniem.

Misją Klubu Ambasadorów Barry Callebaut jest przekazywanie innym rzemieślnikom z całego świata wiedzy i technik związanych z czekoladą, by wspierać rozwój nowych produktów, koncepcji, opakowań, receptur i imprez szkoleniowych, spełniających oczekiwania profesjonalistów. Podobnie jak w przypadku wyboru pozostałych ambasadorów, o kandydaturze Marcina Paździora zadecydowały kreatywność, znajomość tematu i bogate doświadczenie mistrza, który w latach 2002-2012 prowadził szkolenia w łódzkiej Akademii Czekolady.

Jako jeden z nielicznych w Polsce jest uznanym chocolatierem – od najmłodszych lat pasjonuje się czekoladą, dziś tworząc wyrafinowane praliny, monumentalne rzeźby z czekolady i opracowując doskonałe receptury czekolad. Jest częstym jurorem w wielu prestiżowych konkursach, w tym międzynarodowego World Chocolate Masters.


Oficjalnie umowa z firmą Barry Callebaut została podpisana na czas nieokreślony. Najbliższe szkolenie z Marcinem Paździorem w roli Ambasadora odbędzie się w połowie lipca. Wszelkie informacje o pozostałych warsztatach, szkoleniach i eventach z jego udziałem będą pojawiać się na stronie internetowej łódzkiej Akademii Czekolady: http://www.chocolate-academy.com/pl/pl/

Bieżące wydanie czasopisma

Poznaj sezonowe trendy tortowe oraz receptury lodziarskie finalistów Gelato Poland, przekonaj się jak ważne jest śniadanie w piekarni...

  • Wykup prenumeratę
  • Wspieraj twórczość

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać

    Aktualny numer Mistrza Branży, zobacz online lub pobierz PDF >>

    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji