Jak zrobić smaczny bezglutenowy chleb, ciasteczka, drożdżówki i wiele innych potraw? Marta Krzyżanowska-Sołtysiak, autorka bloga Bezglutenowa Mama, zaprasza do Katowic na specjalne warsztaty kulinarne. 13 czerwca br. Marta czeka zarówno na konsumentów, jak i rzemieślników piekarstwa zainteresowanych tą tematyką.
Podobne artykuły
Zarejestruj się bezpłatnie na Gluten Free EXPO w Krakowie!Gluten Free EXPO po raz pierwszy w KrakowiePodkarpackie Smaki reprezentowały Polskę w WiedniuW sobotę, 13 czerwca br., w Katowicach odbędą się bezglutenowe warsztaty kulinarne, które poprowadzi Marta Krzyżanowska-Sołtysiak, dziennikarka i autorka bloga Bezglutenowa Mama. Uczestniczy przygotują m.in. domowy makaron bezglutenowy, lasagne bez glutenu, a także chleb bezglutenowy, bułki, ciasto, ciasteczka i drożdżówki. Surowce do przygotowania bezglutenowych potraw dostarczy firma Schaer.
Udział w warsztatach jest bezpłatny, ale trzeba się zapisać pod adresem: marta@bezglutenowamama.pl.Osoby, które się zgłoszą na warsztaty, e-mailem otrzymają informacje dotyczące miejsca i czasu trwania.