...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Redakcja AU

Zostań mistrzem deserów na Expo Sweet 2016

"Polskie desery - tym razem jabłka i sery" - pod takim hasłem została ogłoszona kolejna edycja Mistrzostw w Przygotowaniu Deseru na Expo Sweet 2016. Kto może wziąć w nich udział oraz jakie są kryteria oceny - przeczytajcie już teraz! I zostańcie nowymi mistrzami!

W dniach 21-24 lutego 2016 podczas największych targów branży cukierniczej w Polsce Expo Sweet, kolejny raz poznamy nowe trendy, a także nowe twarzy tych, którzy za nimi mistrzowsko podążają. Jak co roku jury wyłoni mistrzów poszczególnych kategorii. Już teraz swój udział można zgłaszać do Mistrzostw Polski w Przygotowaniu Deseru.

 

 

Podobnie jak w poprzedniej edycji, do rywalizacji zaproszeni są wyłącznie pracownicy lokali gastronomicznych (nie wykluczających tych z wykształceniem cukierniczym): barów, hoteli, restauracji oraz kawiarni. Uczestnicy będą startować w dwu osobowych zespołach. Na przygotowanie popisowego deseru będą mieć dwie godziny.


Również tak samo jak w tamtym roku, tematem przewodnim jest jabłko. Z tą różnicą, że tym razem towarzyszyć mu będą sery. Wybór takich produktów ma stanowić promocję polskich produktów, w tym cennego dobra narodowego jakim są sery regionalne. Taki temat zapewne wyzwoli pokłady kreatywności, a w efekmcie powstaną innowacyjne desery. Jury pod ocenę będzie również brało takie jak:
- estetyka
- organizacja oraz czystość pracy
- nawiązanie do tematu
- dekoracja
- kompozycja smakowa.

 

 


Ostatni element oceny, czyli smak jest też zarazem tym najwyżej punktowanym. My już z apetytem czekamy na kolejną edycję targów, a naszych Czytelników zachęcamy do spróbowania swoich sił w konkursie!

Szczegółowy regulamin oraz formularz zgłoszeniowy do pobrania na stronie organizatora targów Expo Sweet - > KLIK!

Bieżące wydanie czasopisma

Poznaj sezonowe trendy tortowe oraz receptury lodziarskie finalistów Gelato Poland, przekonaj się jak ważne jest śniadanie w piekarni...

  • Wykup prenumeratę
  • Wspieraj twórczość

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać

    Aktualny numer Mistrza Branży, zobacz online lub pobierz PDF >>

    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji