...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Redakcja AU

Święto Chleba i Piernika 2015 - informacje o konkursach

Tegoroczne wakacje znowu będą mieć swój smakowity finał w Jaworze. Już teraz zapewnij sobie udział w gorącym finale, stając w szranki z piekarzami i cukiernikami podczas prestiżowych konkursów branżowych!

Tegoroczna, czyli II edycja święta zapowiada się jeszcze bardziej smakowicie!  Organizatorzy zapewniają różnorodne atrakcje, m.in. animacje piekarskie i cukiernicze, degustacje produktów regionalnych miast partnerskich, wypieki chleba na żywo. Chrupaniu chleba towarzyszyć będą występy gwiazd estrady, a w niedzielę Wielkie Gotowanie poprowadzi jedna z gospodyń programu Master Chef - Anna Starmach.  Poznamy też Piekarza Roku, a także laureata konkursu na Rzeźbę Piekarsko-Cukierniczą. Już teraz zachęcamy do zapoznania się z zasadami konkursów i podjęcia wyzwania!

 

 

 

Piekarz Roku 

W konkursie mogą wziąć udział właściciele piekarni oraz wszyscy piekarze, bez względu na wielkość piekarni, a także staż pracy. Zaszczytne miano „Piekarza Roku”, będące uhonorowaniem ciężkiej pracy w zawodzie piekarza, zostanie przyznane przez Kapitułę konkursową składającą się z członków Stowarzyszenia Rzemieślników Piekarstwa RP. Warunkiem koniecznym przystąpienia do konkursu jest uczestnictwo w roli wystawcy podczas trzech dni trwania Święta Chleba i Piernika. Nagrodzonemu piekarzowi przysługuje nieograniczone w czasie prawo posługiwania się tytułem w swojej pracy oraz na swoich wyrobach. Szczegółowy regulamin oraz formularz zgłoszeniowy do pobrania na stronie organizatora: KLIK!

 

 

Piekarz Roku 2014 - Roman Ciążyński z Gostynia

 

 

Rzeźba Piekarsko-Cukeirnicza 

Do udziału w konkursie zaproszeni są piekarze oraz cukiernicy. Konkurs odbywa się w dwóch kategoriach:  rzeźby małej do 5 kg i dużej powyżej 5 kg. Wyrób musi być wykonany z ciasta chlebowego lub piernikowego i musi prezentować wysokie walory technologiczne oraz artystyczne. Pod ocenę będą wzięte głównie innowacyjność, estetyka i atrakcyjność trójwymiarowego wypieku. Każdy uczestnik może zgłosić dowolną liczbę prac. Dzieła będą prezentowane publiczności na specjalnej wystawie, a sami zwiedzający będą również mogli głosować na najpiękniejszą rzeźbę. Termin zgłoszenia upływa 15 sierpnia 2015. Szczegółowy regulamin oraz formularz zgłoszeniowy do pobrania na stronie organizatora -> KLIK! 

 

Inspiracją niech będą dzieła prezentowane podczas poprzedniej edycji!  

 

Bieżące wydanie czasopisma

Poznaj sezonowe trendy tortowe oraz receptury lodziarskie finalistów Gelato Poland, przekonaj się jak ważne jest śniadanie w piekarni...

  • Wykup prenumeratę
  • Wspieraj twórczość

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać

    Aktualny numer Mistrza Branży, zobacz online lub pobierz PDF >>

    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji