...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Redakcja AK, materiał promocyjny

Royal Icing i ręczne modelowanie figurek, czyli jesienne szkolenia dla dekoratorów cukierniczych

Akademia Dekoracji Tortów „Słodka Kreacja” szykuje się do jesiennego sezonu szkoleń. We wrześniu zaplanowano sztukę dekorowania lukrem królewskim (Royal Icing) z Justyną Majewską, a w październiku – ręczne modelowanie figurek pod okiem Katarzyny Osieckiej. Szczegóły poniżej.

Szkolenie: Tort z kołnierzem, ROYAL ICING z Justyną Majewską!

Termin: 26-27 września 2015 r. (po 8 godzin zegarowych wraz z przerwami)
Maksymalna liczba uczestników: 10 osób
Cena za moduł dwudniowy: 950 zł

Szkolenie obejmuje:

- omówienie podstaw, czyli gęstości lukru, jego zastosowania na tortach, ciastkach, przy dekoracjach,
- omówienie wykonania i zastosowania pojemników, worków i tutek do lukru,
- omówienie zastosowania wybranych tylek do lukru oraz ćwiczenie nimi wzorów do dekoracji,
- nauka dekorowania: od prostych kresek do kompletnych zestawów dekoracji,
- wykonanie kołnierza na tort,
- wykonanie miniaturowych róż lukrem królewskim (Royal Icing) i listków,
- wykonanie subtelnej kopuły z RI z różą na szczycie,
- nauka i pokaz, jak wymierzyć i przygotować tort pod dekorację RI,
- wykonanie podanego wzoru tortu z „kołnierzem” – wzór do opracowania podczas szkolenia prezentujemy poniżej.

Więcej informacji TUTAJ

 

Szkolenie: Szkolenie z ręcznego modelowania figurek

Wykładowca: Katarzyn Osiecka
Termin: 3-4 października 2015 r. (po 8 godzin zegarowych wraz z przerwami)
Maksymalna liczba uczestników: 10 osób
Cena za moduł jednodniowy: 500 zł

Szkolenie obejmuje:

- (3 października) Anielica – ręczne modelowanie figurki kobiety w białej sukience (wzór poniżej).
- (4 października) Diablica – ręczne modelowanie figurki kobiety w czarnej sukience (wzór poniżej).

Więcej informacji o szkoleniu TUTAJ


Informacje ogólne

Wszyscy uczestnicy otrzymają również certyfikat potwierdzający ukończenie szkolenia, a na pamiątkę będą mogli zabrać ze sobą własnoręcznie wykonane torty.

W pobliżu Akademii dostępny jest nocleg w internacie (34 zł za noc). Podczas zapisów należy podać inforamcję również o zamówieniu noclegu.

Zapisy: slodkakreacja@op.pl

Bieżące wydanie czasopisma

Dlaczego i jak warto fotografować jedzenie? Czy istnieje idealny roślinny zamiennik jaja kurzego? Jaka kawa sprzedaje się najlepiej w cukierni?

  • Wykup prenumeratę
  • Wspieraj twórczość

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać

    Aktualny numer Mistrza Branży, zobacz online lub pobierz PDF >>

    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji