...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Redakcja AU

Międzynarodowy Konkurs-Wystawa Tortów Okolicznościowych na Expo Sweet 2016 – poznaj nowe zasady i zgłoś swój udział

Wystawa Tortów Okolicznościowych od zawsze stanowiła jedną z największych atrakcji targów Expo Sweet. Co roku zwiększa się ilość zgłoszeń oraz poziom uczestników. Tegoroczna edycja to również zmiany w regulaminie. Tym razem liczyć się będzie również smak!

Tradycyjnie, pięknie dekorowane torty będzie można podziwiać przez cały czas trwania targów, tj. 21-24 lutego. Sam konkurs odbędzie się już pierwszego dnia, 21 lutego. Jego tematyka pozostaje dowolna. Ważne, by praca uczestnika korespondowała ze strojem, jaki umieści na manekinie oraz by wszystkie elementy dekoracji tortu były jadalne. Członkowie kapituły będą zwracać uwagę na ilość użytych technik, stopień trudności wykonania tortu, estetykę wykonania oraz oryginalność pracy. Uczestnik będzie musieć omówić krótko eksponat.

 



Tym razem ocenie międzynarodowego jury podlegać będzie jednak nie tylko wygląd, ale i smak!
Prócz eksponatu pokazowego, należy dostarczyć również dwie sztuki tortu degustacyjnego, którego walory smakowe oceni jury w tym samym składzie. Wersja degustacyjna musi być wykonana w tej samej technice, co tort dekoracyjny.

Laureaci konkursu otrzymają puchar, dyplom, nagrody rzeczowe ufundowane przez sponsorów, a także nagrody pieniężne. Prócz głównego konkursu, 24 lutego odbędzie się również wybór faworyta publiczności w corocznie organizowanym plebiscycie organizowanym przez PPiC.

 


Konkurs adresowany jest zarówno do firm jak też uczestników indywidualnych związanych z branżą cukierniczą, piekarską, lodziarską lub gastronomiczną. Termin nadsyłania zgłoszeń upływa 21 stycznia 2016. Ilość miejsc jest ograniczona. W tym roku uczestnikom spoza Warszawy organizatorzy zapewniają również darmowy nocleg.

Więcej informacji na stronie organizatora konkursu: www.exposweet.pl 

Formularz zgłoszeniowy: KLIK! 

Bieżące wydanie czasopisma

Poznaj sezonowe trendy tortowe oraz receptury lodziarskie finalistów Gelato Poland, przekonaj się jak ważne jest śniadanie w piekarni...

  • Wykup prenumeratę
  • Wspieraj twórczość

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać

    Aktualny numer Mistrza Branży, zobacz online lub pobierz PDF >>

    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji