...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Savpol, materiał promocyjny

Produkty Fabbri w cukiernictwie i gastronomii

Od 6 do 8 października, Technologowie Fabbri - Francesco Elmi i Raffaele Derosa przy wsparciu naszych Technologów: Szymon Wolańskiego, Damiana Krępeć i Dariusza Kowalczewskiego - prezentowali nowoczesne kreacje cukiernicze i gastronomiczne bazując na produktach Fabbri.

Prezentowaną nowością był np. stabilizator - Mousse Gourmet i jego zastosowanie nie tylko w słodkich deserach i ciastach, ale i wytrawnych przekąskach i drobnych daniach serwowanych z aperitifem.

Uczestnicy pod okiem naszych Specjalistów przygotowali m.in.: włoskie rurki Cannoli Sicilliani, chrupiące desery na bazie ryżu i mascarpone, wyjątkowy tort z kremem Chantilly, a także mus pomidorowy straciatella z grzankami, mini tortille z curry i śliwką oraz mus z łososiem i wiśnią Amarena, serwowany ze specjalnym drinkiem.

Dziękujemy wszystkim obecnym a zainteresowanych podobnymi szkoleniami prosimy o kontakt z Przedstawicielami Handlowymi.

 

Bieżące wydanie czasopisma

Poznaj sezonowe trendy tortowe oraz receptury lodziarskie finalistów Gelato Poland, przekonaj się jak ważne jest śniadanie w piekarni...

  • Wykup prenumeratę
  • Wspieraj twórczość

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać

    Aktualny numer Mistrza Branży, zobacz online lub pobierz PDF >>

    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji