...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Redakcja AK

4 listopada: debata o ekologii w firmie

Dowiedz się co zrobić, by Twoja piekarnia, cukiernia lub lodziarnia była przyjazna środowisku. Zapytaj o konkurs „Oszczędzając chronisz środowisko”. 4 listopada na wszystkie pytania odpowie Katarzyna Mojzykiewicz, ekspertka w projekcie "3xŚrodowisko". Gdzie odbędzie się debata? Szczegóły poniżej.

Debata z Katarzyną Mojzykiewicz odbędzie się na stronie internetowej projektu „3xśrodowisko” TUTAJ. Pytania można przesyłać po wcześniejszym zalogowaniu się na stronie. Organizatorzy debaty on-line czekają na zgłoszenia do 4 listopada br. – tego samego dnia o godzinie 18.00 Katarzyna Mojzykiewicz udzieli odpowiedzi.

Organizatorzy zapraszają szczególnie pracowników i właścicieli firm z naszej branży, zainteresowanych działaniami proekologicznymi w firmie, czyli jak nie ponosząc kosztownych inwestycji, zmieniać przedsiębiorstwo w firmę przyjazną środowisku. To będzie również dobra okazja, by zapytać o szczegóły konkursu, w którym mogą uczestniczyć firmy z sektora MŚP.

Jeśli planujesz wdrażanie rozwiązań pozwalających na oszczędzanie wody, energii elektrycznej czy paliwa, zapraszamy do udziału w konkursie. Na uczestników konkursu czeka aż 30 nagród pieniężnych, pomyślanych, jako zwrot kosztów poniesionych inwestycji! Więcej informacji dotyczących konkursu przeczytasz TUTAJ.

Katarzyna Mojzykiewicz – przedstawicielka trzeciego pokolenia w rodzinnej firmie piekarsko-cukierniczej. Mistrz piekarski, cukierniczy i handlu. Absolwentka Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu. Mgr inż. technologii żywności i żywienia człowieka. W latach 2011-2013 w ramach projektu „Branże w Dialogu” pełniła funkcję eksperta ds. europejskich dla branży spożywczej. Od lat zaangażowana w działalność na rzecz rzemiosła. Autorka branżowego informatora ekologicznego.

 


Projekt wspiera działania proekologiczne w firmach z sektora MSP. Pokazuje, że ochrona środowiska zaczyna się od obniżania rachunków, czyli od oszczędzania wody, energii elektrycznej i innych zasobów. Firmy mogą wypracować metody takich działań podczas bezpłatnych warsztatów oraz korzystając z bazy dobrych praktyk dostępnej na
www.3xsrodowisko.pl/dobre_praktyki.html
Projekt jest dofinansowany z udziałem instrumentu finansowego Unii Europejskiej LIFE+ i ze środków Narodowego Funduszu Ochrony Środowiskani Gospodarki Wodnej.
www.3xsrodowisko.pl, Facebook: www.facebook.com/Ekologiawfirmie


Bieżące wydanie czasopisma

Dlaczego i jak warto fotografować jedzenie? Czy istnieje idealny roślinny zamiennik jaja kurzego? Jaka kawa sprzedaje się najlepiej w cukierni?

  • Wykup prenumeratę
  • Wspieraj twórczość

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać

    Aktualny numer Mistrza Branży, zobacz online lub pobierz PDF >>

    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji