...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Redakcja AK

WCM 2015: Superfinaliści bez Anioła

Po dwóch dniach rywalizacji na najwyższym światowym poziomie sędziowie 6. edycji World Chocolate Masters wyłonili 10 superfinalistów. Elita elity stoczy ostateczny bój 30 października. Wśród finalistów zabrakło nam młodego i ambitnego śląskiego cukiernika Łukasza Anioła. Dziękujemy mu za emocje i walkę do końca!

W piątek 30 października oglądalność strony internetowej www.worldchocolatemasters.com może pobić rekordy - to właśnie w tym dniu poznamy nowego World Chocolate Master 2015. O to miano powalczy 1 pani Géraldine Muller-Maras (Szwajcaria) oraz 9 panów: Dan Forgey (USA), Vincent Vallée (Francja), Roger Fok (Chiny/Hong Kong), Tsai Chia Feng (Tajwan), Ramon Huigsloot (Holandia), Marijn Coertjens (Belgia), Tor Stubbe (Dania), Massimo Carnio (Włochy) oraz Hisashi Onobayashi (Japonia).

Eksponaty artystyczne wybranych zawodników nie pozostawiają wątpliwości co do oceny jury...

Tor Stubbe, Dania

Vincent Vallée, Francja

Roger Fok, Hongkong

Ramon Huigsloot, Holandia

Hisashi OnoBayashi, Japonia

Tsai Chia Feng, Tajwan

Geraldine Müller Maras, Szwajcaria

Dan Forgey, Stany Zjednoczone

Marijn Coertjens, Belgia

Massimo Carnio, Włochy

W tym roku 24-letni Łukasz Anioł musiał uznać przewagę dużo starszych konkurentów. Oby to nie było jego ostatnie słowo w WCM :)

Łukasz Anioł

Przypominamy, że wciąż można głosować na eksponaty artystyczne własnych faworytów (GŁOSOWANIE ON-LINE). Na prowadzeniu jest Brazylijczyk Diego Lozano, który już zdobył blisko 1500 głosów. 

Eksponat artystyczny Diego Lozano z czwartku na piątek zdobył 1487 głosów internautów! Druga w kolejności praca Dana Forgeya ze Stanów Zjednoczonych zebrała 660 głosów

źródło: World Chocolate Masters

Bieżące wydanie czasopisma

Dlaczego i jak warto fotografować jedzenie? Czy istnieje idealny roślinny zamiennik jaja kurzego? Jaka kawa sprzedaje się najlepiej w cukierni?

  • Wykup prenumeratę
  • Wspieraj twórczość

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać

    Aktualny numer Mistrza Branży, zobacz online lub pobierz PDF >>

    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji