...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Redakcja AK

Nie zapomnij o poetyckiem projekcie „Majstersztyk Chleba”

Przypominamy o antologii „Majstersztyk Chleba”, która ma zebrać wspomnienia, przemyślenia piekarzy o chlebie w dowolnej formie literackiej. Do udziału zaprasza poeta i piekarz Piotr Goszczycki. Termin nadsyłania prac mija 30 listopada br.

Celem antologii Majstersztyk Chleba jest przywrócenie należytego szacunku dla chleba. Chcielibyśmy współczesnemu Czytelnikowi pokazać chleb w bardzo wielu odsłonach. Każdy z nas bowiem ma inną gawędę o chlebie: historyczną, wojenną, filozoficzną, religijną, etyczną, wspomnienie z domowego wypieku chleba. Zależy nam, aby Piekarze mogli opowiedzieć o swoim chlebie: o nocach nieprzespanych, o przygodach przekonuje Piotr Goszczycki, pomysłodawca poetyckiego projektu o chlebie.

Co, gdzie i kiedy

Redakcja antologii czeka na zgłoszenia zawierające utwory (poezja, proza, wspomnienia, felietony, sentencje, gawędy), w ilościach kilku wierszy, a także do 1 strony prozy, kilku wspomnień, gawęd oraz krótki biogram, a także dane do kontaktu. Ponadto dla Firm przewidziano całą stronę na publikację logotypu firmy, podstawowych informacji o działalności.

Materiały należy przysłać na adres mailowy: majstersztyk.chleba@o2.pl do dnia 30.11.2015.

Po wyborze najlepszych utworów redakcja prześle antologię do obowiązkowej korekty autorskiej. Gwarantujemy publikację 2-3 utworów w zależności od ich długości, a także notkę biograficzną i prezentację firmy. Wszelkich dodatkowych informacji udziela Piotr Goszczycki pod adresem majstersztyk.chleba@o2.pl, p_goszczycki@o2.pl. Na FB jest powołana grupa o takiej nazwie.

Wydanie antologii jest planowane w połowie 2016 r. Po wydaniu antologii Majstersztyk chleba istnieje możliwość jej bezpośredniego zakupu w cenie druku oraz dalszej odsprzedaży.

Bieżące wydanie czasopisma

Dlaczego i jak warto fotografować jedzenie? Czy istnieje idealny roślinny zamiennik jaja kurzego? Jaka kawa sprzedaje się najlepiej w cukierni?

  • Wykup prenumeratę
  • Wspieraj twórczość

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać

    Aktualny numer Mistrza Branży, zobacz online lub pobierz PDF >>

    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji