...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Martin Braun Sp.zo.o., materiał promocyjny

Kostka Toffiko

autor: Grados / Martin Braun

RECEPTURA

Ciasto czekoladowe
750g - BRAUN Schokino
340g - woda
340g - olej

Wszystkie składniki połączyć i piec w temperaturze 180°C przez około 25 minut.

Biszkopt
500g - BRAUN Bisquick Plus                       
250g - jaja
100g - woda
 
Wszystkie składniki ubić, rozsmarować na blasze, odpiec w temperaturze 200°C.

Krem śmietankowy
1000g - mleko
400g - BRAUN Vermona

Składniki ubić do uzyskania jednolitej masy.

Krem śmietankowy II
1200g - śmietana                                
300g - woda
180g - BRAUN Alaska neutralna
 
Do wody dodać Alaskę, następnie ubitą śmietanę.

Dodatkowe warstwy
1800g - GRADOS Cremotions – krem toffi
500g - GRADOS Owoce Prażone jagoda


 
 
Sposób przygotowania    
1. Na odpieczonym spodzie czekoladowym,rozsmarować Cremotions Toffi.
2. Rozsmarować krem śmietanowy Vermona.
3. Przykryć blatem biszkoptowym.
4. Rozsmarować nierównomiernie nadzienie jagodowe.
5. Nałożyć przygotowaną śmietanę z Alaską neutralną.
6. Wykończyć wg uznania.
 

Opcje filtrowania

 
 
 
 

Proszę zaznaczyć maksymalnie 5 pozycji.

 
rozwiń opcje

Inne receptury przygotowane przez Martin Braun Sp.z o.o

Aktualny numer Mistrza Branży, zobacz online lub pobierz PDF >>

Mistrz Branży

Maszyny i urządzenia do produkcji