...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Martin Braun Sp.zo.o., materiał promocyjny

Kostka Toffi-Banan

autor: Gragos / Martin Braun

RECEPTURA

Biała rolada (2 szt.)
1000g - BRAUN Bisquick Plus
500g - jaja
250 g - woda
 
Wszystkie składniki ubić. Piec ok. 6 minut w temperaturze 200°C.

Masa toffi
750g - śmietana
500g - GRADOS Cremotions – krem toffi
190g - woda
150g - BRAUN Alaska neutralna
 
Śmietanę ubić. Wodę połączyć z Alaską i wlać do śmietany. Całość wymieszać, dodać Cremotions Toffi i znowudelikatnie wymieszać.

Soft krem
1300g - GRADOS Soft krem bananowy

Masa śmietankowa
1200g śmietana
300g woda
240g BRAUN Alaska neutralna

Śmietanę ubić. Wodę wymieszać z Alaską i wlać do śmietany. Dokładnie połączyć.

Dekoracja
300g - BRAUN Cristaline klarowna
30g - BRAUN Gold sparkle
GRADOS - Owoce prażone czarna porzeczka
 




Sposób przygotowania
1. Na roladzie rozsmarować prażoną czarną porzeczkę.
2. Wyłożyć śmietanę toffi i całość wygładzić.
3. Przykryć drugą roladą.
4. Przy pomocy rękawa cukierniczego wyszprycować paski Soft kremu bananowego w odstępach 1 cm od siebie.
5. Całość przykryć masą śmietanową i wygładzić.
6. Schłodzoną kostkę wykończyć Cristaliną oraz pastą Gold sparkle.

 

Opcje filtrowania

 
 
 
 

Proszę zaznaczyć maksymalnie 5 pozycji.

 
rozwiń opcje

Inne receptury przygotowane przez Martin Braun Sp.z o.o

Aktualny numer Mistrza Branży, zobacz online lub pobierz PDF >>

Mistrz Branży

Maszyny i urządzenia do produkcji