...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Redakcja AK

Kulinarne gwiazdy dzieciom

28 lutego br. w Warszawie szefowie kuchni i mistrzowie cukiernictwa przygotują specjalną Kolację Charytatywną. Wśród wirtuozów smaku będą m.in. Paweł Mieszała, Tomasz Deker, Krzysztof Kopciński, Grzegorz Łapanowski oraz pomysłodawca i ambasador akcji Tomasz Jakubiak.

Tego wieczoru znani kucharze i cukiernicy z całej Polski przygotują kulinarne niespodzianki, a organizatorzy zadbają o liczne atrakcje, a wszystko to z myślą o porzuconych i osieroconych dzieciach – podopiecznych fundacji SOS Dziecięce Wioski.

W cenie biletu (200 zł) organizatorzy przewidzieli 5 dań zakończonych deserami autorstwa Pawła Mieszały, Tomasza Dekera i Krzysztofa Kopcińskiego. Jak się dowiedzieliśmy, w słodkim menu znajdą się białe brownie z pistacjami i tymiankiem, hibiskusową galaretkę i pierożek z waty cukrowej z mango i marakują.

Podczas charytatywnej kolacji nie tylko będzie można spróbować potraw w najlepszym wykonaniu, ale też osobiście poznać szefów kuchni czy mistrzów cukiernictwa. Menadżerem sali będzie nie kto inny tylko Paweł Gruba znany z „Hell’s Kitchen”. Niedzielny wieczór uświetni również występ Ambasadorki SOS Natalii Kukulskiej, a także przedstawienie "Czerwony kapturek" w wykonaniu podopiecznych SOS Dziecięce Wioski. Wydarzenie poprowadzi Paweł Loroch, założyciel jedynego radia kulinarnego w Polsce. Zwieńczeniem kolacji będzie aukcja, podczas której do zdobycia będą cenne przedmioty.

Celem Kolacji Charytatywnej jest zebranie funduszy na rzecz opuszczonych i osieroconych dzieci podopiecznych SOS Wiosek Dziecięcych oraz promocja akcji: Im więcej jesz, tym bardziej pomagasz. Dodatkowo Tomasz Jakubiak poprzez cykliczną organizację tego wydarzenia będzie zachęcał branżę gastronomiczną do udziału w tego typu przedsięwzięciach i niesienia pomocy potrzebującym dzieciom.

Bilet na Kolację można kupić TUTAJ.

Całkowity dochód ze sprzedaży biletów zostanie przekazany podopiecznym SOS Wiosek Dziecięcych.

Pierwsza edycja Kolacji Charytatywnej odbędzie się w niedzielę 28 lutego o godzinie 18.00 w Hotelu Marriott.

Bieżące wydanie czasopisma

Dlaczego i jak warto fotografować jedzenie? Czy istnieje idealny roślinny zamiennik jaja kurzego? Jaka kawa sprzedaje się najlepiej w cukierni?

  • Wykup prenumeratę
  • Wspieraj twórczość

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać

    Aktualny numer Mistrza Branży, zobacz online lub pobierz PDF >>

    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji