Studio Szkoła Artystyczna powstało z myślą o pasjonatach cukiernictwa, piekarstwa i sztuki kulinarnej. To miejsce, gdzie można połączyć zdobywanie nowych umiejętności z dobrą zabawą i spotkać ciekawych ludzi. Szkolenia prowadzą: Wiesław Kucia, Iga Sarzyńska, Kamiol Kotarski, Marcin Pażdzior i Magdalena Komorowska.
Podobne artykuły
Będzie się piekło! Ze Sławomirem Korczakiem3 dni z pieczywem ze zbóż EKOStowarzyszenie Producentów Pieczywa zainicjowało kampanię edukacyjną „Świeżo wypieczone”cena szkolenia: 280.00zł
Data: 12 marca 2016
Godz.: 9.00 – 13.00
Prowadzący: Wiesław Kucia
Zapraszamy na włoskie śniadanie. Razem z mistrzem piekarskim Wiesławem Kucią będziecie wypiekać tradycyjne włoskie pieczywo:
- FOCACCIA – drożdżowe ciasto podawane na śniadanie lub jako przekąska, klasyczna z rozmarynem i solą
- CIABATTA – duża prostokątna bułka z różnymi dodatkami
- GRISSINI – włoskie paluchy z ciasta drożdżowego
Zapewniamy:
- stanowiska pracy wyposażone w sprzęt i materiały niezbędne do wyrobu pieczywa surowce
- dyplom potwierdzający ukończenie szkolenia
- przerwę na poczęstunek
Zapraszamy jeszcze na szkolenia:
Praliny i trufle >>
Torty malowane >>
[img]10647[/img]