...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , ULDO Polska, materiał promocyjny

Ciasto Piaskowe

autor: Uldo Polska

Wygodny i łatwy w użyciu koncentrat, który gwarantuje powtarzalność produkcji.  Doskonale nadaje się do wypieku puszystych i wilgotnych babek piaskowych,   mufinek, blatów piaskowych. Produkt gotowy charakteryzuje się delikatnym, wilgotnym miękiszem oraz przez długi    czas zachowuje doskonały smak i aromat.

RECEPTURA

Składniki
4,50  kg mąki pszennej 550  
1,00  kg Uldo Ciasto Piaskowe  
4,00  kg oleju  
4,50  kg cukieru  
5,50  kg jaj
------------------------------
19,50  kg ciasta



Parametry  
Czas mieszania: 3minuty wolno, 4 minuty  szybko  (liściem )  
Naważka:  270  g
Wymiary blachy:  foremka
Czas pieczenia:  40 minut
Temperatura pieca:  180°C

Sposób przygotowania
Połączyć odważone składniki i wymieszać  liściem na  wolnych obrotach przez 3 minuty, a następnie  na szybkich obrotach przez 4 minuty. 

Opcje filtrowania

 
 
 
 

Proszę zaznaczyć maksymalnie 5 pozycji.

 
rozwiń opcje

Inne receptury przygotowane przez ULDO Polska sp. z o.o. & Co. sp.k.

Aktualny numer Mistrza Branży, zobacz online lub pobierz PDF >>

Mistrz Branży

Maszyny i urządzenia do produkcji