...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Redakcja PS

Konkurs na Najlepszy Produkt SweetTARGi 2016

Przedstawiamy wyniki w konkursie na Najlepszy Produkt SweetTARGi 2016.

W konkursie na najlepszy produkt w kategorii wyrób:
I miejsce otrzymują Zakłady Tłuszczowe Bielmar za margarynę Palma Trans Free.
II miejsce otrzymuje firma Balviten za chleb bezglutenowy z mąką Quinoa.
III miejsce otrzymuje firma Polmarkus za chleb wiejski z kapustą.



W kategorii komponent:
I miejsce otrzymuje firma Eco Trade za innowacyjne połaczenie niskocukrowych, prozdrowotnych komponentów: biszkoptu indiana oraz galaretki ze stevią bez cukru.
II miejsce otrzymuje firma Kandy za żel dekoracyjny Cristalli.
III miejsce otrzymuje firma Soreno za świderki deluxe.



W kategorii urządzenie
I miejsce otrzymuje firma Okmet za piec obrotowy z panelem dotykowym.
II miejsce otrzymuje firma Lodel za urządzenie do lodów świderków Freezerr 2.
III miejsce otrzymuje firma Kiecoń za urządzenie Kiecoń Intelligent Machine.



Bieżące wydanie czasopisma

Poznaj sezonowe trendy tortowe oraz receptury lodziarskie finalistów Gelato Poland, przekonaj się jak ważne jest śniadanie w piekarni...

  • Wykup prenumeratę
  • Wspieraj twórczość

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać

    Aktualny numer Mistrza Branży, zobacz online lub pobierz PDF >>

    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji