...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Redakcja KG

Święto Rzemiosła, Piekarzy i Cukierników w Bytomiu i Rybniku

W ten weekend w wielu cechach w Polsce odbędą się uroczystości ku czci św. Klemensa, patrona piekarzy. Na Górnym Śląsku, w Bytomiu i Rybniku, obchody połączono ze Świętem Rzemiosła. Zapraszamy do udziału!

Bytom - Galę Rzemiosła (patron św. Józef), Piekarzy i Cukierników (patron św. Klemens)

19 marca 2016 r. o godz. 16.30 odbędzie się msza św. w Kościele Św. Jacka ul. Matejki 1 (wejście do Kościoła od ul. Witczaka).

Po zakończeniu mszy św. starszyzna Cechowa, sztandary, goście, na czele z wojskową orkiestrą dętą, udadzą się na coroczną Galę Rzemiosła, Piekarzy i Cukierników do Restauracji „Myśliwska” przy ul. Alojzjanów 27.

Święto Rzemiosła, Piekarza i Cukiernika w Bytomiu, 21 marca 2015 r., fot. Archiwum Cechu Rzemiosł Różnych i Przedsiębiorczości w Bytomiu

fot. Archiwum Cechu Rzemiosł Różnych i Przedsiębiorczości w Bytomiu

fot. Archiwum Cechu Rzemiosł Różnych i Przedsiębiorczości w Bytomiu

Tradycyjnie podczas Gali zostaną wręczone dyplomy i odznaczenia dla pracowników, rzemieślników i ich zakładów. Galę poprowadził Roman Kurosz.

Co roku będzie promowana młodzież z Bytomia i Radzionkowa. W tym roku swoje umiejętności zaprezentują uczniowie z Ogólnokształcącej Szkoły Baletowej im. Ludomira Różyckiego z Bytomia oraz młodzież z Centrum Kultury Karolinka z Radzionkowa. Na Gali zaprezentują się uczniowie kl. VI, VII, VIII w repertuarze polskich tańców narodowych oraz innych form tanecznych m.in. w tańcach rosyjskich i hiszpańskich. Program przygotowała Pani Katarzyna Dziok.

Po części oficjalnej do dalszej zabawy zaprosi wszystkich gości zespół muzyczny Janusza Śliwki Delta-Live.

Rybnik - Święto Patronalne św. Klemensa oraz Święto Rzemiosła

Zarząd Cechu zaprasza wszystkich rzemieślników wraz z rodzinami i pracownikami na Święto Patronalne
św. Klemensa oraz Święto Rzemiosła, które odbędzie się 19.03.2016 r.

Program spotkania
15:30 zbiórka w Cechu
15:50 wprowadzenie sztandarów do Bazyliki św. Antoniego i msza św. w intencji rzemieślników branż: stolarskiej, spożywczej, motoryzacyjnej, budowlanej, fryzjerskiej i ogólnej
17:00 Powitanie Gości
Wyróżnienie rzemieślników i pracowników
Poczęstunek (obiad +kawa)

Szczegółowe informacje w sekretariacie Cechu, tel. 32 42 210 08

Zapraszamy!

Bieżące wydanie czasopisma

Poznaj sezonowe trendy tortowe oraz receptury lodziarskie finalistów Gelato Poland, przekonaj się jak ważne jest śniadanie w piekarni...

  • Wykup prenumeratę
  • Wspieraj twórczość

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać

    Aktualny numer Mistrza Branży, zobacz online lub pobierz PDF >>

    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji