...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Redakcja PS

Odmienione SweetTARGi_wideorelacje

Nowa lokalizacja SweetTARGÓW była strzałem w dziesiątkę! Nowoczesna przestrzeń Międzynarodowego Centrum Kongresowego w Katowicach była idealnym miejscem do eksponowania szerokiej oferty wystawców oraz pokazania, że cukiernictwo i lodziarstwo to branże wyjątkowo atrakcyjne, bo widowiskowe.

Każdego dnia targi w Katowicach odbywały się efektowne pokazy cukierników, sugarcrafterów, specjalistów od czekolady, które najlepiej prezentują artystyczną stronę rzemiosła. Podczas Gali Mistrzów można było podziwiać polskich i włoskich kreatorów dekoracji: słynną dekoratorkę i specjalistkę od royal icing Kristinę Rado, specjalistkę od figurek z masy cukrowej i kwiatów z papieru waflowego Mariellę Pentassuglię oraz Tadeusza Braneckiego z warszawskiej Akademii tortownia.pl, znanego z tworzenia kwiatów i figurek z cukru. Dużym zainteresowaniem cieszyły się pokazy młodego chocolatiera Pawła Górnego oraz Marka Moskwy, tegorocznego wicemistrza Polski w przygotowywaniu deserów, który tym razem prezentował torty lodowe i wariacje na temat czekolady.

Nie brakowało również zaciętej rywalizacji na smaki w ramach Ogólnopolskiego Konkursu Cukierniczego dla Szkół "Zdrowo Smacznie Artystycznie”oraz II Mistrzostw Śląska Cukierników. Podczas pierwszego dnia uwagę zwiedzających koncentrowały zmagania najlepszych baristów, którzy wystartowali w Mistrzostwach Polski Baristę 2016.

Przez wszystkie targowe dni funkcjonowała Strefa Mistrza Branży, która w jednym miejscu pokazała różnorodność branży z udziałem mistrzów piekarstwa, cukiernictwa i czekolady oraz technologów.

Podczas VII edycji SweetTARGACH wystawiło się blisko 140 firm, m.in. wiodących producentów komponentów dla lodziarzy, mieszanek dla branży cukiercznej, piekarskiej, surowców i akcesoriów dla dekoratorów, a także maszyn i urządzeń. W przeciągu trzech dni (12-14 marca) wystawę odwiedziło 4900 osób, głównie profesjonalistów.

Zapraszamy do obejrzenia wideorelacji z targów, które 12-14 marca przyciągały profesjonalistów i pasjonatów nie tylko ze Śląska

Bieżące wydanie czasopisma

Dlaczego i jak warto fotografować jedzenie? Czy istnieje idealny roślinny zamiennik jaja kurzego? Jaka kawa sprzedaje się najlepiej w cukierni?

  • Wykup prenumeratę
  • Wspieraj twórczość

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać

    Aktualny numer Mistrza Branży, zobacz online lub pobierz PDF >>

    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji