...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Redakcja PS

3. Ogólnopolski Konkurs Fotografii Kulinarnej

Branża HoReCa ma ogromne oczekiwania wobec fotografów. Prawidłowo wykonane i przygotowane zdjęcie jest głównym narzędziem marketingowym w rękach restauracji, hoteli oraz producentów produktów spożywczych, portali i blogów oraz wydawnictw kulinarnych.

Nie musisz umieć gotować!  Liczy się pomysł i technika wykonania zdjęcia.

Organizator
Organizatorem konkursu jest Stowarzyszenie Kucharzy Polskich.

Uczestnicy
Konkurs jest adresowany do profesjonalnych fotografów, blogerów kulinarnych oraz fotografów amatorów.



Opis
Konkurs odbywa się w trzech kategoriach:
• Pomidor – kategoria dla profesjonalnych fotografów oraz blogerów kulinarnych (Morning food for tommorow);
• Kiełki, zioła, kwiaty jadalne – kategoria dla profesjonalnych fotografów oraz blogerów kulinarnych (Fusion Gusto);
• English breakfast – kategoria dla amatorów. (Dajar HoReCa).

Każdy uczestnik może zgłosić jedną fotografię w wybranej kategorii konkursowej. Blogerzy oraz profesjonalni fotografowie mogą nadsyłać prace w dwóch kategoriach.

Zdjęcia nie mogą być wcześniej publikowane.

Nagrody
• I miejsce w kategorii „Pomidor” – aparat Fujifilm X-E2S z obiektywem XF27mm
• I miejsce w kategorii „Kiełki, zioła, kwiaty jadalne” – aparat Fujifilm X-T10 z obiektywem XF27mm
• I miejsce w kategorii „English breakfast” – aparat Fujifilm X70

Laureat każdej kategorii zostanie zaproszony na uroczystą galę finałową, która odbędzie się 2 lipca na Zamku w Gniewie.

30 autorów najlepszych prac konkursowych otrzyma jednoosobowe zaproszenie na warsztaty fotograficzne, które odbędą się 2 lipca w Zamku Gniew.



Komisja konkursowa
• Jacek Bonecki – Fotograf i popularyzator fotografii, operator filmowy, producent telewizyjny i dziennikarz.
• Joanna Czechowska – Fujifilm
• Andrzej Polan – Szef kuchni, prowadzący programy kulinarne
• Małgosia Minta – Reporterka Gazety Wyborczej i autorka MintaEats.com
• Maciej Nowak – Krytyk kulinarny i teatralny
• Kaszamanna Studio – Laureatki OKFK, specjalistki od wizerunku w gastronomii
• Tomasz Deker – Właściciel T.Deker Patissier & Chocolatier
• Beata Marcińczyk – Redaktor naczelna Poradnik Restauratora
• Krzysztof Szulborski – Prezes Stowarzyszenia Kucharzy Polskich, redaktor naczelny "akademia kulinarna - od nauki do sztuki kulinarnej"
• Olimpia Davies – Laureatka OKFK, fotograf Artisan Food Photograpfy
• Ewa Olejniczak – Szef kuchni restauracji w hotelach *****, pasjonatka kuchni azjatyckiej i zdrowego jedzenia
• Krzysztof Kasprzak – Dajar HoReCa
• Małgorzata Gajdowicz – Morning Food for Tomorrow
• Natalia Lewandowska – Fusion Gusto
• Agnieszka Ochniak – Redaktor naczelna Papaja.pl

Termin przyjmowania zgłoszeń
2016-06-01

Strona konkursu
www.kucharze.pl/konkursy/fotografia-kulinarna/fotografia-kulinarna-2016/

Regulamin:
http://www.kucharze.pl/konkursy/fotografia-kulinarna/fotografia-kulinarna-2016/regulamin-3-okfk/

Karta zgłoszenia:
http://www.kucharze.pl/wp-content/uploads/2016/03/formularz_zgloszeniowy_foto2016.doc

Kontakt: foto@kucharze.pl

Bieżące wydanie czasopisma

Dlaczego i jak warto fotografować jedzenie? Czy istnieje idealny roślinny zamiennik jaja kurzego? Jaka kawa sprzedaje się najlepiej w cukierni?

  • Wykup prenumeratę
  • Wspieraj twórczość

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać

    Aktualny numer Mistrza Branży, zobacz online lub pobierz PDF >>

    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji