...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Redakcja AK, materiał promocyjny

Mamy to! „Mistrz Dekoracji” już jest

17 czerwca 2016 r. z drukarni wyszedł „Mistrz Dekoracji” – czasopismo stworzone z myślą o tych, którzy – jak my – kochają cukierniczą sztukę dekoracji. Drodzy Czytelnicy, oddajemy w Wasze ręce pierwsze wydanie pisma, jakiego na polskim rynku jeszcze nie było. I na które tak długo czekaliśmy :)

Przypomnijmy, „Mistrz Dekoracji” zrodził się z inicjatywy ludzi, dla których sztuka dekoracji cukierniczych to zarówno profesja, jak i ogromna pasja. Za tym projektem stoją Kinga Jakimowicz, polska dekoratorka i właścicielka Artystycznej Pracowni Cukierniczej „Torcik”, redakcja czasopisma branżowego dla cukierników i piekarzy „Mistrz Branży” oraz rosnące grono autorów – dekoratorów wyrobów cukierniczych z całej Polski.

100 stron pełne pasji

W pierwszym wydaniu rozmawiamy z Kingą Jakimowicz o jej pasji do sugarcraftingu, polskim stylu angielskim oraz o październikowym I Cake Festival Poland Katowice. Agnieszka Klimczak z firmy tortownia.pl odpowiada na pytanie, czy warto zakładać firmę cukierniczo-artystyczną, muffinkarnię, ciasteczkownię czy kawiarenkę. Magdalena Ścierska zdradza nam, kto tak naprawdę rządzi światem i kolorami, i czy może mieć wpływ na dekorowanie tortów. Jednak sercem „Mistrza Dekoracji” są przede wszystkim tutoriale! W tym wydaniu prezentujemy 12 pomysłów na modelowanie figurek, dekorowanie przy użyciu lukru królewskiego, kreowanie kwiatów z masy cukrowej, ręczne malowanie, a także kreatywne dekoracje z czekolady.

Poznaj naszych autorów >>

PARTNERZY "MISTRZA DEKORACJI"

 

SPIS TREŚCI

O własnej pasji, polskim stylu angielskim i Cake Festival Poland Katowice – rozmowa z Kingą Jakimowicz, Artystyczna Pracownia Cukiernicza "Torcik"
Od pasji do profesji – (nie) tylko dla kobiet, Agnieszka Klimczak
Światem rządzą kolory, kolorami rządzi Pantone, Magdalena Ścierska

Tutoriale

Manga girl w stylu angielskim, Katarzyna Osiecka
Jak dorosnę, będę tygrysem, Ewa Kuszewska
Mały samolocik, Ula Niezabitowska
Wieczór panieński w 4 wzorach, Monika Siewert
Pierniczki nie tylko na Dzień Matki, Anna Komisarczyk
Inspirowane naturą, Beata Tomasiewicz
Tort 4 piwonii, Anna Daraż
Niezwykła lekkość... tortu, Gabriela Ruscher
Weselne inspiracje dla początkujących, Monika Rudnicka
Złoto dla zuchwałych, Ella Barton
Zabawy z formą, Sylwia Baumgart
Czekolada z Pawłem Górnym: Tort z musem z białej czekolady z nadzieniem malinowym

News

Polki pokazały klasę! – relacja z Cake International London 2016
„Słodko-słodkie” – książka Małgorzaty Weber
Sweet Team Poland
Najsłodszy konkurs dla profesjonalistów!

Miłej lektury, dobrej zabawy i powodzenia w rozwijaniu marzeń i pasji! 

 

   
 

Prenumerata czasopisma „Mistrz Dekoracji”

Koszt prenumeraty Mistrza Dekoracji (3 wydania):
na terenie Polski
60 zł wysyłka listem zwykłym,


prenumerata zagraniczna kraje UE
105 zł wysyłka priorytetowa,
93 zł wysyłka ekonomiczna

SWIFT: ALBPPLPW

Zamów:
Wpłata na konto z dopiskiem: prenumerata Mistrza Dekoracji od numeru 1/2016
Alior Bank 86 2490 0005 0000 4600 7333 2139


Idea Doradztwo Biznesowe
40-750 Katowice

Dane do faktury oraz wysyłki prześlij mailem lub przekaż telefonicznie
prenumerata@MistrzDekoracji.pl
tel. 881 610 660

 

 

 

Zobacz na ISSUU katalog reklam numeru #01 lub ściągnij plik PDF


Bieżące wydanie czasopisma

Dlaczego i jak warto fotografować jedzenie? Czy istnieje idealny roślinny zamiennik jaja kurzego? Jaka kawa sprzedaje się najlepiej w cukierni?

  • Wykup prenumeratę
  • Wspieraj twórczość

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać

    Aktualny numer Mistrza Branży, zobacz online lub pobierz PDF >>

    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji