...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Redakcja AM, materiał promocyjny

Desery i Lody – najnowsze trendy

Polmarkus zaprasza na prezentację najnowszych trendów w lodach i deserach, 13-16 września 2016 w godzinach od 10-14. Szkolenie poprowadzą mistrzowie z firm Telme i Silikomart.

Program prezentacji:

13.09.2016 i 14.09.2016 - prowadzenie Luca Bernardini
Desery i ciasta przygotowane z wykorzystaniem form Silikomart
- desery Mistrzów Świata
- monoporcje
- włoskie inspiracje
- atrakcyjne i nowoczesne desery na wynos
- wielosztukowa produkcja nowoczesnej galanterii cukierniczej

15.09.2016 - prowadzenie Luca Bernardini i Cristiano Cremaschi
Desery lodowe dla Horeca, lodziarni, cukierni z wykorzystaniem urządzeń Telme i  form Silikomart
- miniprodukcja lodowa dla punktów gastronomicznych i cukierni
- prezentacja wyjątkowych lodów sztukowych z użyciem form Silikomart
- desery lodowe w nowoczesnej odsłonie
- wariacje na temat deserów semifreddo

16.09.2016 - prowadzenie Luca Bernardini i Cristiano Cremaschi
Wyjątkowe desery lodowe
- prosta i szybka produkcja lodów w punkcie sprzedaży
- torty i rolady lodowe jako alternatywa dla lodów tradycyjnych
- łatwa i szybka produkcja wielosztukowa
- kreatywne podejście do lodów kubeczkowych

Koszt uczestnictwa: 200 zł netto za osobę (możliwość rozliczenia w zakupach w salonie sprzedażowym w dniu prezentacji)
Miejsce prezentacji: Polmarkus Pyskowice - Sala technologiczna                                        

Prezentacje poprowadzą: Telme - Cristiano Cremaschi, Silikomart - Luca Bernardini

Zgłoszenia: handel@polmarkus.com.pl, tel. 32 30 19 100
Liczba miejsc ograniczona

 

Bieżące wydanie czasopisma

Dlaczego i jak warto fotografować jedzenie? Czy istnieje idealny roślinny zamiennik jaja kurzego? Jaka kawa sprzedaje się najlepiej w cukierni?

  • Wykup prenumeratę
  • Wspieraj twórczość

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać

    Aktualny numer Mistrza Branży, zobacz online lub pobierz PDF >>

    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji