Polmarkus zaprasza na prezentację najnowszych trendów w lodach i deserach, 13-16 września 2016 w godzinach od 10-14. Szkolenie poprowadzą mistrzowie z firm Telme i Silikomart.
Program prezentacji:
13.09.2016 i 14.09.2016 - prowadzenie Luca Bernardini
Desery i ciasta przygotowane z wykorzystaniem form Silikomart
- desery Mistrzów Świata
- monoporcje
- włoskie inspiracje
- atrakcyjne i nowoczesne desery na wynos
- wielosztukowa produkcja nowoczesnej galanterii cukierniczej
15.09.2016 - prowadzenie Luca Bernardini i Cristiano Cremaschi
Desery lodowe dla Horeca, lodziarni, cukierni z wykorzystaniem urządzeń Telme i form Silikomart
- miniprodukcja lodowa dla punktów gastronomicznych i cukierni
- prezentacja wyjątkowych lodów sztukowych z użyciem form Silikomart
- desery lodowe w nowoczesnej odsłonie
- wariacje na temat deserów semifreddo
16.09.2016 - prowadzenie Luca Bernardini i Cristiano Cremaschi
Wyjątkowe desery lodowe
- prosta i szybka produkcja lodów w punkcie sprzedaży
- torty i rolady lodowe jako alternatywa dla lodów tradycyjnych
- łatwa i szybka produkcja wielosztukowa
- kreatywne podejście do lodów kubeczkowych
Koszt uczestnictwa: 200 zł netto za osobę (możliwość rozliczenia w zakupach w salonie sprzedażowym w dniu prezentacji)
Miejsce prezentacji: Polmarkus Pyskowice - Sala technologiczna
Prezentacje poprowadzą: Telme - Cristiano Cremaschi, Silikomart - Luca Bernardini
Zgłoszenia: handel@polmarkus.com.pl, tel. 32 30 19 100
Liczba miejsc ograniczona