Targi odbyły się 10 września w siedzibie firmy w Gliwicach, były doskonałą okazją do zapoznania się z najnowszymi trendami oraz innowacyjnymi rozwiązaniami w sektorze piekarniczym, cukierniczym, gastronomicznym i lodziarskim.
Podobne artykuły
Najnowocześniejsze rozwiązania dla "słodkiego" biznesuTruskawka w czekoladzie - relacja ze spotkania prasowegoVI Kulinarny Festiwal Kwiatów Jadalnych już w lipcu!Ogromne zainteresowanie wśród odwiedzających wzbudziły nowości przygotowane przez dostawców na nadchodzący sezon jesienny, a szczególną uwagę wzbudził Granix Chia z pokrzywą marki AlfaPro oraz nasiona ekspandowane firmy Soligrano. Wystawcy zadbali o atrakcyjne zaprezentowanie swojej oferty, która zadowoliła wszystkich odwiedzających. Zarówno osoby z branży cukierniczej, piekarniczej, jak i HoReCa bez trudu znalazły coś dla siebie.
Impreza branżowa była również świetną okazją do spotkań ze specjalistami w danej dziedzinie oraz zasięgnięcia fachowych porad. Trzeba przyznać, że wymiana wzajemnych doświadczeń jest zawsze inspirująca dla obu stron.
Po zakończeniu części targowej na scenie wystąpił znany kabareciarz Marcin Daniec, którego błyskotliwe monologi dotyczące obserwacji życia codziennego rozbawiły publiczność do łez.
Jeszcze raz chcemy w tym miejscu podziękować wszystkim odwiedzającym i dostawcom, którzy poświęcili swój cenny czas i tego dnia pojawili się w siedzibie firmy Savpol w Gliwicach, by razem z nami uczestniczyć w tych niezwykle udanych targach branżowych.