...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Redakcja PS

Kiszenie, kwaszenie, czyli święto kapusty i ogórka

Już 8 października w malowniczej miejscowości Krzczonów, położonej na wyżynie lubelskiej, odbędzie się Festiwal Edukacyjno-Promocyjny Kiszeniaki i Kwaszeniaki. Po raz drugi spotkamy się z wieloma producentami kiszonek i kwaszonek, aby zaprezentować potencjał regionu lubelskiego, który zyskał miano serca Lubelszczyzny.

Podczas Festiwalu odbędą się warsztaty przybliżające naturalne sposoby konserwowania zdrowej żywności, zwłaszcza przedstawicielom młodego pokolenia. Ze swoimi kiszonymi specjałami zaprezentują się również Koła Gospodyń Wiejskich.

Będzie można zgłosić swoje wyroby do udziału w licznych konkursach, w tym na najlepszą kiszonkę oraz na najlepsze danie lub produkt z użyciem kiszonek i kwaszonek. Będzie także możliwość zaprezentowania chleba oraz innych wypieków z kapustą kiszoną.
 
Zapraszamy do udziału wszystkich, którzy kochają tradycyjne produkty. Lubelskie zaprasza!!!

 



Bieżące wydanie czasopisma

Dlaczego i jak warto fotografować jedzenie? Czy istnieje idealny roślinny zamiennik jaja kurzego? Jaka kawa sprzedaje się najlepiej w cukierni?

  • Wykup prenumeratę
  • Wspieraj twórczość

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać

    Aktualny numer Mistrza Branży, zobacz online lub pobierz PDF >>

    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji