Polska Federacja Producentów Żywności Związek Pracodawców zaprasza do udziału w konferencji 17 listopada 2016 r., Hotel Marriott, sala Congress Hall, Al. Jerozolimskie 65/67, Warszawa.
Podobne artykuły
Konferencja szkoleniowa „Kontrola żywności w łańcuchu spożywczym”PFPŻ: VII Akademia FOOD-LEX – jakość i bezpieczeństwo żywnościKonferencja „Produkcja środków spożywczych w świetle wymagań prawnych i wytycznych”Tradycyjnie dla osób zatrudnionych w firmach i organizacjach członkowskich PFPŻ ZP oraz prenumeratorów Food-Lex przewidzieliśmy zniżki!
W programie przewidujemy omówienie następujących zagadnień:
- Urzędowy nadzór nad zagrożeniami związanymi z wodą przeznaczoną do spożycia przez ludzi i obowiązki przedsiębiorców
- Wzrost bezpieczeństwa i jakości produkcji żywności poprzez monitoring w podczerwieni w czasie rzeczywistym
- Dokumenty zakładowe w świetle prowadzonych kontroli przez Inspekcję Jakości Handlowej Artykułów Rolno-Spożywczych
- Bezpieczeństwo żywności w czasach globalizacji - nowe zagrożenia mikrobiologiczne i chemiczne
- Zadrukowane opakowania i materiały do kontaktu z żywnością – zapewnienie bezpieczeństwa w świetle przepisów i dobrych praktyk
- Zwalczanie nieuczciwych praktyk handlowych w łańcuchu dostaw – aktualny stan prawny i perspektywy
- Konferencja jest przeznaczona dla wszystkich przedsiębiorstw branży spożywczej w całym łańcuchu żywnościowym, a szczególnie dla pracowników firm produkcyjnych z działów jakości i rozwoju, produkcji, badań i rozwoju, technologów oraz działów prawnych!
Gwarantujemy najlepszych wykładowców!
Konferencja jest przeznaczona dla wszystkich przedsiębiorstw branży spożywczej w całym łańcuchu żywnościowym, a szczególnie dla pracowników firm produkcyjnych z działów: jakości i rozwoju, badań i rozwoju, technologów oraz działów prawnych.
WIĘCEJ INFORMACJI NA TEMAT KONFERECNJI NA STRONIE: www.pfpz.pl
W przypadku pytań proszę o kontakt:
Monika Jonczak, Dyrektor Marketingu
tel.: +48 22 830 70 55, e-mail: m.jonczak@pfpz.pl