...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Redakcja AK, materiał promocyjny

Tradycyjne pierniki i bezglutenowe specjały – kompleksowe szkolenie na Święta

Jak ma wyglądać współczesny wigilijny stół? Nadal nie może na nim zabraknąć 12 tradycyjnych specjałów. Dzięki nowemu szkoleniu w Szkole Artystycznej Wiesława Kuci dowiecie się, jak urozmaicić nieco i unowocześnić wigilijny zestaw.

Współczesne święta to smak tradycji z domieszką nowoczesności. Zapach korzennych przypraw występuje obok smakowitych aromatów pierogów. I to nie byle jakich  bezglutenowych! Z myślą o tych, którzy dbają o zdrowie i urozmaicenie świątecznego stołu. To wcale nie takie trudne – przekonacie się o tym, uczestnicząc w grudniowych szkoleniach, które poprowadzą Iga Sarzyńska oraz Weronika Madejska.


 

PIECZENIE I DEKOROWANIE ŚWIĄTECZNYCH PIERNIKÓW

 

Termin: 12 grudnia 2016
Godz.: 9.00-15.00
Cena: 349 zł

Prowadząca: Iga Sarzyńska

PROGRAM SZKOLENIA

1.    Lukier królewski do dekoracji
2.    Idealne ciasto na pierniki
3.    Techniki dekorowania pierników lukrem królewskim
4.    Dekorowanie pierników przy użyciu masy cukrowej
5.    Dekoracje koronkowe na piernikach

Podczas szkolenia zapewniamy:

Stanowiska wyposażone w potrzebny sprzęt i materiały
Wszystkie surowce potrzebne do pracy
Certyfikat potwierdzający ukończenie szkolenia
Poczęstunek, przerwę na obiad
Możliwość zabrania udekorowanych przez siebie pierników ze sobą


 

BEZGLUTENOWA KUCHNIA ŚWIĄTECZNA

Termin: 17 grudnia 2016
Godz.: 9.00-14.00
Cena: 299 zł

Prowadząca: Weronika Madejska

PROGRAM SZKOLENIA

1.   Pierogi z farszem serowo-ziemniaczanym
2.   Barszcz czerwony
3.   Kapusta wigilijna ze śliwką
4.   Kluski śląskie z dziurką
5.   Chleb z chrupiącą skórką
6.   Pasta z białej fasoli z orzechami
7.   Sałatka z pieczonymi plasterkami buraka
8.   Drożdżowa strucla z makiem
9.   Keks pełen bakalii
10. Trufelki daktylowo- pomarańczowe
11. Rogaliki z nadzieniem orzechowym

 Podczas szkolenia zapewniamy:

1. Stanowiska pracy wyposażone w potrzebny sprzęt i materiały
2. Wszelkie surowce
3. Certyfikat potwierdzający ukończenie szkolenia

Liczba miejsc ograniczona.
Miejsce: Szkoła Artystyczna Wiesław Kucia, Lublin, ul. Zemborzycka 59F

ZAPRASZAMY!

 

 

Bieżące wydanie czasopisma

Dlaczego i jak warto fotografować jedzenie? Czy istnieje idealny roślinny zamiennik jaja kurzego? Jaka kawa sprzedaje się najlepiej w cukierni?

  • Wykup prenumeratę
  • Wspieraj twórczość

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać

    Aktualny numer Mistrza Branży, zobacz online lub pobierz PDF >>

    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji