...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Redakcja AK

„Od kuchni” – dania i desery bez sekretów

13 znakomitych kucharzy i cukierników, receptury na wykwintne dania i desery oraz kulisy pracy mistrzów uchwycone w tutorialach. Na rynku ukazała się najnowsza publikacja „Od kuchni”. Tego nie można przegapić!

Książka „Od kuchni” to przede wszystkim zbiór receptur wzbogaconych o tutoriale przedstawiające etapy przygotowywania dań i deserów. To również niesamowite fotografie pokazujące prawdziwą sztukę podania gotowych potraw. W najnowszej publikacji wydawnictwa Marketing & More swoje pomysły prezentują znakomici kucharze i cukiernicy:
Adam Woźniak, Krzysztof Szulborski, Dariusz Ratuszniak, Robert Skubisz, Ernest Jagodziński, Marcin Surdyk, Marcin Świder, Paweł Stawicki, Mariusz Gachewicz, Rafał Godziemski, Piotr Krysiak, Tomasz Szymański, Krzysztof Gradzewicz
. Każdy autor zdradza nie tylko swój warsztat pracy, ale też zasady ujęte w motta i cytaty, jakimi kierują się w swoim życiu zawodowym.

Książka jest już dostępna u partnerów projektu (Iglotex, DajarHoReCa, RM Gastro, Zeelandia, Cheman, Żywiec Zdrój, Farm Frites, Sokołów, Design and Business, Heindkitchen, Miasto Gdańsk) oraz w siedzibie Stowarzyszenia Kucharzy Polskich, przy Al. Grunwaldzkiej 131A w Gdańsku, skąd wszyscy czynni zawodowo kucharze i cukiernicy mogą odbierać BEZPŁATNIE egzemplarze, wypełniając formularz dostępny na stronie www.kucharze.pl/OdKuchni/

Liczba egzemplarzy jest limitowana.

Bieżące wydanie czasopisma

Poznaj sezonowe trendy tortowe oraz receptury lodziarskie finalistów Gelato Poland, przekonaj się jak ważne jest śniadanie w piekarni...

  • Wykup prenumeratę
  • Wspieraj twórczość

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać

    Aktualny numer Mistrza Branży, zobacz online lub pobierz PDF >>

    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji