13 znakomitych kucharzy i cukierników, receptury na wykwintne dania i desery oraz kulisy pracy mistrzów uchwycone w tutorialach. Na rynku ukazała się najnowsza publikacja „Od kuchni”. Tego nie można przegapić!
Podobne artykuły
Powrót drożdżówkiSzefowie Callebaut prezentują nową książkę The Chocolatier's kitchenWielkanoc z jajem - konkurs wyjątkowych słodkościKsiążka „Od kuchni” to przede wszystkim zbiór receptur wzbogaconych o tutoriale przedstawiające etapy przygotowywania dań i deserów. To również niesamowite fotografie pokazujące prawdziwą sztukę podania gotowych potraw. W najnowszej publikacji wydawnictwa Marketing & More swoje pomysły prezentują znakomici kucharze i cukiernicy:
Adam Woźniak, Krzysztof Szulborski, Dariusz Ratuszniak, Robert Skubisz, Ernest Jagodziński, Marcin Surdyk, Marcin Świder, Paweł Stawicki, Mariusz Gachewicz, Rafał Godziemski, Piotr Krysiak, Tomasz Szymański, Krzysztof Gradzewicz. Każdy autor zdradza nie tylko swój warsztat pracy, ale też zasady ujęte w motta i cytaty, jakimi kierują się w swoim życiu zawodowym.
Książka jest już dostępna u partnerów projektu (Iglotex, DajarHoReCa, RM Gastro, Zeelandia, Cheman, Żywiec Zdrój, Farm Frites, Sokołów, Design and Business, Heindkitchen, Miasto Gdańsk) oraz w siedzibie Stowarzyszenia Kucharzy Polskich, przy Al. Grunwaldzkiej 131A w Gdańsku, skąd wszyscy czynni zawodowo kucharze i cukiernicy mogą odbierać BEZPŁATNIE egzemplarze, wypełniając formularz dostępny na stronie www.kucharze.pl/OdKuchni/
Liczba egzemplarzy jest limitowana.