...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Redakcja PS

Finaliści Mistrzostw Polski w Przygotowaniu Deseru na Talerzu

Pod koniec lutego br. 18 zespołów będzie konkurować ze sobą o tytuł Mistrza Polski w przygotowaniu deseru na talerzu. Który z nich najlepiej poradzi sobie z polskimi skarbami – z jabłkiem i ziołami?

Znamy już listę firm, które zakwalifikowały się do Mistrzostw Polski w Przygotowaniu Deseru. Spośród wszystkich nadesłanych zgłoszeń jury konkursowe wybrało 18 finalistów. Wszystkie zespoły zmierzą się ze sobą 28 lutego w Warszawie podczas targów Expo Sweet.

Ich zadaniem będzie przygotowanie 8 sztuk identycznych deserów gastronomicznych a la carte. Temat tegorocznej edycji brzmi: „Żeby było wesoło, teraz jabłko i zioło”. Jury zwracać będzie uwagę na takie aspekty jak: kreatywność i  estetyka prezentacji, nawiązanie do tematu mistrzostw, zastosowanie technik oraz kompozycja smakowa. Jest o co walczyć! Pula nagród to 10 000 zł w gotówce oraz drugie tyle w sprzęcie gastronomicznym.  

 

Mistrzostwa objęły patronatem najważniejsze organizacje branżowe: Fundacja Klubu Szefów Kuchni, OSSKiC, SKP, a także najważniejsze media branżowe, w tym nasza redakcja.

Lista zakwalifikowanych zespołów:
(lista w kolejności alfabetycznej)

 

ALBERTINA RESTAURANT & WINE - Culinary Global Concept

Amarylis Restauracja

Art And Food

Brovaria

Cedrowy Dworek

DoubleTree by Hilton Krakow Hotel & Convention Center

Filharmonia Smaku

Hotel Blue Diamond Active Spa ****

Restauracja "Cucina"

Restauracja "U Rzeźników"

Restauracja Bachus

Restauracja Dinette

Restauracja Lumiere w Hotelu Edison

Restauracja Margeritta

Restauracja Na Lato

Restauracja Nordowi Mol

Restauracja Nowa Łódź

Uzdrowisko Ustka

 

 

 

Bieżące wydanie czasopisma

Dlaczego i jak warto fotografować jedzenie? Czy istnieje idealny roślinny zamiennik jaja kurzego? Jaka kawa sprzedaje się najlepiej w cukierni?

  • Wykup prenumeratę
  • Wspieraj twórczość

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać

    Aktualny numer Mistrza Branży, zobacz online lub pobierz PDF >>

    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji