...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Redakcja AK, materiał promocyjny

Pralinki walentykowe, styl angielski i desery dla alergików – najnowsze szkolenia w Szkole Artystycznej W. Kuci

Szkolenie z pralinek jako walentynka dla ukochanej osoby? Lekcja deserów dla alergików z bonusem w formie najnowszej książki „Słodkie sekrety”? A może warsztat z dekorowania tortów w stylu angielskim? Taki urozmaicony program szkoleń oferuje Szkoła Artystyczna Wiesława Kuci już w lutym.

Lutowy rozkład jazdy w Szkole Artystycznej Wiesława Kuci jest i urozmaicony, i pomysłowy. Warsztat z tworzenia pralinek to nie tylko propozycja dla profesjonalistów i pasjonatów czekoladowych łakoci, ale też pomysł na niecodzienną walentynkę dla Ciebie i osoby towarzyszącej. Ze szkolenia blogerki Weroniki Madejskiej "Desery dla alergików" wyjdziesz z cenną wiedzą i jej najnowszą książką „Słodkie sekrety”.

Zapraszamy do zapoznania się z programem nabliższych szkoleń.


PRALINKI WALENTYNKOWE

Termin: 11 lutego (sb)
Godz.: 9.00-14.00
Cena: 249 zł

Prowadzący: Wiesław Kucia

Szkolenie przeznaczone dla osób początkujących, jak i zaawansowanych – tym razem chodzi o zabawę i przyjemność obdarowywania.

Co podarować ukochanej osobie w Walentynki? Własnoręcznie zrobione praliny będą strzałem w dziesiątkę. Będą pyszne, słodkie, ładne – i najważniejsze – zrobione przez Ciebie!

Możesz zapisać się sam/sama – stworzysz pyszną niespodziankę, ale możesz zapisać się na szkolenie z ukochaną osobą – otrzymacie rabat 10%. 

PROGRAM SZKOLENIA

1. Wprowadzenie do czekolady – charakterystyka i rodzaje czekolady
2. Temperowanie czekolady – różne sposoby
3. Omówienie barwników spożywczych do czekolady
4. Omówienie form do pralin, w tym magnetycznych
5. Wylewanie korpusów
6. Sporządzanie różnych rodzajów ganaszy
7. Napełnianie pralin i zamykanie korpusów
8. Dekorowanie pralin
9. Pakowanie gotowych czekoladek

Liczba miejsc ograniczona.

link do szkolenia http://www.kucia.com.pl/produkt/pralinki-walentynkowe/


STYL ANGIELSKI

 

Termin: 13 lutego (pn)
Godz.: 8.00-15.00
Cena: 449 zł

Prowadzący: Wiesław Kucia

Szkolenie dedykowane dla osób średnio zaawansowanych. Praca na atrapach.

PROGRAM SZKOLENIA

1. Omówienie mas cukrowych do obkładania tortów
2. Omówienie barwników spożywczych do barwienia mas cukrowych
3. Barwienie masy i obkładanie tortu
4. Tworzenie kwiatów (ręcznie i przy pomocy wykrojników) oraz innych dekoracji z masy cukrowej
5. Koronki masy cukrowej oraz lukru królewskiego
6. Techniki szprycowania oraz rozmazywania lukru królewskiego
7. Tworzenie kompozycji na torcie

Liczba miejsc ograniczona.
link do szkolenia http://www.kucia.com.pl/produkt/styl-angielski/


DESERY DLA ALERGIKÓW


Termin: 18 lutego (sb)
Godz.: 8.00-15.00
Cena: 349 zł (w cenie najnowasza książka Weroniki Madejskiej pt. „Słodkie sekrety”)

Prowadzący: Weronika Madejska

PROGRAM SZKOLENIA

1. Warstwowe ciastka milionera z roślinnym karmelem
2. Delikatne bezy bez jajek
3. Sprężyste naleśniki z musem jabłkowym
4. Aksamitna panna cotta z malinowym sosem
5. Rogaliki drożdżowe z nadzieniem różanym oraz orzechowym
6. Słynne chocholate chip cookies
7. Ciasto marchewkowe z kremem
8. Tarta czekoladowa z granatem na orzechowym spodzie

Liczba miejsc ograniczona.http://www.kucia.com.pl/produkt/desery-dla-alergikow-ksiazka/

Miejsce: Szkoła Artystyczna Wiesław Kucia, Lublin, ul. Zemborzycka 59F

ZAPRASZAMY!


 

Bieżące wydanie czasopisma

Dlaczego i jak warto fotografować jedzenie? Czy istnieje idealny roślinny zamiennik jaja kurzego? Jaka kawa sprzedaje się najlepiej w cukierni?

  • Wykup prenumeratę
  • Wspieraj twórczość

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać

    Aktualny numer Mistrza Branży, zobacz online lub pobierz PDF >>

    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji