...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Modecor, materiał promocyjny

Pisanki, piękne i kolorowe!

Wielkanocne jaja z czekolady firmy Modecor. Zapraszamy do zobaczenia tutorialu.

Produkty Modecor potrzebne do dekoracji:
• Barwniki ColorPaint
• Barwniki ColorSpray
• Pędzelki do malowania
• Czekoladowe kwiaty
• Zamrażacz w sprayu
• Folia transferowa do czekolady
• Formy do czekolady

 

Fot. 1. Formy do jaj wylewamy białą i ciem­ną czekoladą. Nadmiar odlewamy tak, aby połówki jaj pozostały puste. Po zastygnię­ciu połówki łączymy ze sobą.

Fot. 2. Podstawa jaj może mieć dowolny kształt – w tym przypadku jest to okrąg. Czekoladę odlewamy w okrągłym rancie, bezpośrednio na folii transferowej.

Fot. 3. Przy użyciu barwników ColorPaint barwimy czekoladowe kwiatki.

Fot. 4. Do zabarwienia czekoladowych kwiatków używamy również perłowego barwnika na bazie alkoholu ColorSpray.

Fot. 5-6. Przed przystąpieniem do dalszego dekorowania czekoladowe jaja przytwier­dzamy, używając czekolady oraz zamraża­cza w sprayu.

Fot. 7-8. Za pomocą pędzelka malujemy jaja barwnikami ColorPaint.

Fot. 9-10. Do czekoladowego jaja przykle­jamy pomalowane czekoladowe kwiatki.

Fot. 11. Przyklejone kwiatki kolorujemy brokatem w sprayu Dust Glitter.

Tak przygotowane czekoladowe jaja na pewno będą oryginalną ozdobą witryn cukierniczych, a przede wszystkim stołów wielkanocnych.



Opcje filtrowania

 
 
 
 

Proszę zaznaczyć maksymalnie 5 pozycji.

 
rozwiń opcje

Inne receptury przygotowane przez Modecor

Aktualny numer Mistrza Branży, zobacz online lub pobierz PDF >>

Mistrz Branży

Maszyny i urządzenia do produkcji