...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Redakcja AU

8 deserów w dwa dni z Best Pastry Chefem – szkolenie

Jeśli stawać się mistrzem, to tylko pod okiem mistrza – polskiego Best Pastry Chefa, czyli Michała Iwaniuka. Zapraszamy na kolejne szkolenie w Szkole Artystycznej Wiesława Kuci. Tym razem poznacie tajniki nowoczesnych deserów, które oczarują nawet najbardziej wymagających gości cukierni oraz restauracji.

Jeśli chcesz podnieść poziom cukiernictwa w swojej cukierni lub restauracji oraz  zaskoczyć swoich gości - to są szkolenia dla Ciebie! Podczas dwóch dni szkolenia nauczysz się najnowszych technik tworzenia deserów od podstaw, składania, dekoracji oraz podania. Przewdonikiem po świecie deserów i nauczycielem będzie Best Pastry Chef 2016 i polski reprezentant w finałach World Chocolate Masters – Michał Iwaniuk, czyli pastry chef Czekolada Cafe, 

 

Na szkoleniu dowiesz się:

- jak tworzyć desery od podstaw – 8 różnych receptur – odpieki, musy, kremy, lody, glasaże
- jak tworzyć oryginalne dekoracje – czipsy owocowe oraz „ziemię"
- jak łączyć nieoczywiste smaki i  jak dobrać kolory w deserze
- jak efektownie podać deser
- istotnych informacji na temat surowców, sprzętu, form oraz narzędzi i  jak  ich używać podczas szkolenia.

 


Podczas szkolenia organizator zapewnia:

 - stanowisko pracy wyposażone w potrzebny sprzęt i materiały
- surowce
- certyfikat potwierdzający ukończenie szkolenia
- przerwę na obiad

 

Desery na talerzu

Koszt: 845.00zł
Data: 26-27 czerwca 2017
Godz.:
 8.00 – 17.00 (pn) i 8.00 – 15.00 (wt)
Prowadzący:
 Michał Iwaniuk

Miejsce: Szkoła Artystyczna Wiesława Kuci

Lublin, ul. Zemborzycka 59F

>>> http://www.kucia.com.pl/

Uwaga! Szkolenie przeznaczone dla osób średnio zaawansowanych. Ilość miejsc ograniczona.

Więcej informacji >>> KLIK

Bieżące wydanie czasopisma

Dlaczego i jak warto fotografować jedzenie? Czy istnieje idealny roślinny zamiennik jaja kurzego? Jaka kawa sprzedaje się najlepiej w cukierni?

  • Wykup prenumeratę
  • Wspieraj twórczość

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać

    Aktualny numer Mistrza Branży, zobacz online lub pobierz PDF >>

    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji