Jeśli stawać się mistrzem, to tylko pod okiem mistrza – polskiego Best Pastry Chefa, czyli Michała Iwaniuka. Zapraszamy na kolejne szkolenie w Szkole Artystycznej Wiesława Kuci. Tym razem poznacie tajniki nowoczesnych deserów, które oczarują nawet najbardziej wymagających gości cukierni oraz restauracji.
Podobne artykuły
Nauczanie przez filmowanieJeżeli chcesz poznać sekrety produkcji czekolady – zapraszamy na szkoleniePani Foremka rusza z filmikami instruktażowymiJeśli chcesz podnieść poziom cukiernictwa w swojej cukierni lub restauracji oraz zaskoczyć swoich gości - to są szkolenia dla Ciebie! Podczas dwóch dni szkolenia nauczysz się najnowszych technik tworzenia deserów od podstaw, składania, dekoracji oraz podania. Przewdonikiem po świecie deserów i nauczycielem będzie Best Pastry Chef 2016 i polski reprezentant w finałach World Chocolate Masters – Michał Iwaniuk, czyli pastry chef Czekolada Cafe,
Na szkoleniu dowiesz się:
- jak tworzyć desery od podstaw – 8 różnych receptur – odpieki, musy, kremy, lody, glasaże
- jak tworzyć oryginalne dekoracje – czipsy owocowe oraz „ziemię"
- jak łączyć nieoczywiste smaki i jak dobrać kolory w deserze
- jak efektownie podać deser
- istotnych informacji na temat surowców, sprzętu, form oraz narzędzi i jak ich używać podczas szkolenia.
Podczas szkolenia organizator zapewnia:
- stanowisko pracy wyposażone w potrzebny sprzęt i materiały
- surowce
- certyfikat potwierdzający ukończenie szkolenia
- przerwę na obiad
Desery na talerzu
Koszt: 845.00zł
Data: 26-27 czerwca 2017
Godz.: 8.00 – 17.00 (pn) i 8.00 – 15.00 (wt)
Prowadzący: Michał Iwaniuk
Miejsce: Szkoła Artystyczna Wiesława Kuci
Lublin, ul. Zemborzycka 59F
Uwaga! Szkolenie przeznaczone dla osób średnio zaawansowanych. Ilość miejsc ograniczona.
Więcej informacji >>> KLIK!