...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Redakcja AK, materiał promocyjny

Bezpłatne szkolenia "Malina i Miód"

Grupa HRC SA zaprasza do projektu “Malina i Miód”, skierowanego do pracodawców i pracowników branży cukierniczej i piekarniczej z terenu województwa mazowieckiego.

Projekt "Malina i Miód" ma wspierać rozwój kwalifikacji zawodowych pracowników branży cukierniczej i piekarskiej w województwie mazowieckim. Uczestnikom projektu oferowane będą szkolenia, w rezultacie których zyskają oni umiejętności związane z wykorzystywaniem nowych surowców oraz produktów regionalnych w produkcji  cukierniczej i piekarskiej, wiedzę dotyczącą skutecznych technik sprzedażowych i technologii pakowania, a także umiejętności w zakresie dekorowania wyrobów. Na rozwoju kompetencji zawodowych pracowników zyskają także zatrudniający ich pracodawcy - zwiększy się atrakcyjność oferowanych przez nich produktów, a także poprawi się wizerunek ich firm.

Projekt potrwa do końca 2012 roku.

Dla kogo szkolenia?

Szkolenia skierowane są do wszystkich osób, które pragną podnosić swoje kwalifikacje zawodowe w zakresie wykorzystywania nowych surowców oraz produktów regionalnych w produkcji cukierniczej i piekarskiej, skutecznych technik sprzedażowych i technologii pakowania, a także sposobów dekorowania wyrobów, o ile:
- są zatrudnione w mikroprzedsiębiorstwie lub w firmie małego/średniego szczebla, działających w branży cukierniczej lub piekarskiej i zlokalizowanych na terenie województwa mazowieckiego
- mają wykształcenie nie wykraczające poza poziom szkoły średniej.
Szczególnie serdecznie zapraszamy kobiety, osoby w wieku 45+, osoby niepełnosprawne oraz mieszkańców wsi.
Szkolenia prowadzone są przez profesjonalną kadrę. W ramach szkoleń zapewnione są ubrania ochronne, materiały szkoleniowe oraz niezbędne surowce, a także wyżywienie. Warunkiem uczestnictwa w zajęciach jest spełnianie wymienionych wyżej wymagań oraz wypełnienie niezbędnych dokumentów zgłoszeniowych.

Projekt Miód i malina prowadzony jest przez firmę Grupa HRC S.A., jedną z wiodących firm w branży doradztwa personalnego w Polsce. Projekt jest prowadzony w ramach Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki (Priorytet VIII. Regionalne kadry gospodarki, Działanie 8.1. Rozwój pracowników i przedsiębiorstw w regionie, Poddziałanie 8.1.1. Wspieranie rozwoju kwalifikacji zawodowych i doradztwo dla przedsiębiorstw),

Bieżące wydanie czasopisma

Dlaczego i jak warto fotografować jedzenie? Czy istnieje idealny roślinny zamiennik jaja kurzego? Jaka kawa sprzedaje się najlepiej w cukierni?

  • Wykup prenumeratę
  • Wspieraj twórczość

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać

    Aktualny numer Mistrza Branży, zobacz online lub pobierz PDF >>

    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji