...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Redakcja AK

Ważne spotkanie dla piekarzy i dostawców: Perspektywy rozwoju pieczywa tradycyjnego i regionalnego

Prowadzisz małą lub średnią piekarnię? Jesteś producentem mąki, dodatków do pieczywa lub sprzętu i urządzeń? Nie jest Ci obojętna przyszłość pieczywa rzemieślniczego w Polsce? Porozmawiajmy o programie wsparcia rzemiosła podczas spotkania w Lublinie, 11 września br.

Rozwój rzemiosła piekarskiego w Polsce to sprawa złożona, warunkowana zarówno przez bariery zewnętrzne*, jak i problemy wewnętrzne. Co istotne, rozwój tego rzemiosła to nie tylko sprawa samych piekarzy i konsumentów, którzy chcą mieć dostęp do wartościowego pieczywa. Ten rozwój leży też w interesie dostawców dla branży.

Wychodząc z tego założenia, Stowarzyszenie Rzemieślników Piekarstwa RP zaprasza piekarzy, producentów surowców (producentów mąki, dodatków do pieczywa), maszyn i urządzeń do szerszej dyskusji: o perspektywach rozwoju pieczywa tradycyjnego i regionalnego. Celem spotkania jest omówienie wewnętrznych problemów związanych z produkcją w małych i średnich piekarniach, określenie ich potrzeb w zakresie jakości surowców, nowych technologii i sprzętu oraz współpracy, która stworzy odpowiednie warunki do rozwoju całej branży.

Temat spotkania: „Perspektywy rozwoju pieczywa tradycyjnego i regionalnego”
Kiedy i gdzie: 11 września 2017 r., godz. 10.30-12.00, targi BAKEPOL w Lublinie
Organizatorzy spotkania: Stowarzyszenie Rzemieślników Piekarstwa RP, targi BAKEPOL

Wstęp na SPOTKANIE w trakcie targów BAKEPOL – BEZPŁATNY

1. W celu otrzymania zaproszenia na targi BAKEPOL prosimy wysłać mail (w temacie „Forum Piekarskie”) na adres: kamila.adamczyk@mtp.pl UWAGA! Zgłoszenia na wskazany adres mailowy można przysyłać do dnia 6 września, do godziny 12.00. Zaproszenie zawiera ankietę rejestracyjną. Proszę wydrukować zaproszenie wraz z ankietą, wypełnić ankietę i zabrać ze sobą na targi. Wstęp wyłącznie z wypełnioną ankietą.  

2. Wejście na targi bez zaproszenia: W dniu spotkania, 11 września, prosimy zgłosić się do BIURA  ORGANIZATORA targów i podać hasło „Forum Piekarskie” – na tej podstawie otrzymają Państwo zaproszenie z ankietą rejestracyjną.

 

*O zewnętrznych barierach hamujących rzemiosło piekarskie szerzej mówił Maciej Mielczarski, doradca prezesa Stowarzyszenia Rzemieślników Piekarstwa RP Stanisława Butki, w czasie spotkania piekarzy w Poznaniu w 2016 r. (więcej TUTAJ).

Bieżące wydanie czasopisma

Dlaczego i jak warto fotografować jedzenie? Czy istnieje idealny roślinny zamiennik jaja kurzego? Jaka kawa sprzedaje się najlepiej w cukierni?

  • Wykup prenumeratę
  • Wspieraj twórczość

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać

    Aktualny numer Mistrza Branży, zobacz online lub pobierz PDF >>

    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji